Foto Joep Jacobs

Combinatierondleiding De industriele natuur van Kranen/Gille én Verspijkerd en verzaagd

Gratis iedere zondagmiddag

Kom op zondag naar het museum en neem deel aan de gratis combinatierondleiding bij de lopende tentoonstellingen De industriële natuur van Kranen/Gille én Verspijkerd en verzaagd.

In de tentoonstelling met ontwerpen van eigenzinnig design duo Kranen/Gille zie je een mix van prototypes, vrij werk en producten voor design labels. Tevens breng je een bezoek aan de tentoonstelling Verspijkerd en verzaagd. Hier zie je hoe diverse kunstenaars gipsen devotiebeelden transformeren tot kunstwerken. Centraal in deze expositie staat het werk van Jacques Frenken, die rond 1965 als eerste afgedankte heiligenbeelden onder handen neemt.

De gratis rondleiding start om 14 uur in de Rabogalerij (de passage) van het museum.

Je kunt op de dag zelf vooraf reserveren aan de balie van het museum. Eerder een plekje reserveren is niet mogelijk.

Zondagmiddagrondleiding

Bij tentoonstelling Opgegraven strijd
Iedere zondag om 14 uur (t/m 14 mei)