Uitnodiging APPÈL SOLO

Extra vriendenactiviteit

Contempo Galerie, Jan van Hoof Galerie, Luycks Gallery, Galerie Marzee, Galerie Nasty Alice, Salon en Galerie Wilms nodigen de Vrienden van het Noordbrabants Museum uit voor een vrij bezoek aan:

APPÈL SOLO in de KAZERNE

Op zaterdag 30 september krijgen vrienden een ontvangst in het café van de KAZERNE in Eindhoven met om 15.00 uur een korte introductie van Annemoon Geurts over het KAZERNE project. Aansluitend is er anderhalf uur ruimte om samen met de aanwezige kunstenaars langs de 19 solo presentaties van APPÈL te gaan met afsluitend een drankje op het terras of binnen. Voor deze bijeenkomst zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar.Opgeven kan tot 26 september via vriendenactiviteit@hnbm.nl

Van 2 september t/m 1 oktober tonen Jeroen Allart, Hans Boer, Eelco Brand, Joop van Deventer, Les Deux Garçons, Frans Franssen, Bo de Jong, Matijs van de Kerkhof, Sanne Nies, Nikkie le Nobel, Ernest Potters, Marieke van der Schaar, Sjef Voets en Albert Zwaan werk in het huis of één van de voormalige stallen, van expo/restaurant/lab KAZERNE aan de Paradijslaan 2-8 in Eindhoven. Nicolas Dings bouwt de zolder van de stallen om tot “Wunderkammer”. Nieuwkomer Galerie Marzee toont sieraden van Lucy Sarneel in combinatie met schilderijen van Jelle van Kampen en sieraden van  Annelies Planteijdt in combinatie met de schilderijen van Piet Dieleman.