Speciale vriendenbijeenkomst

Samen met de museumdirectie ontwikkelde Stichting Vrienden een nieuw organisatiemodel, waarbij de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum en de door deze stichting te ontplooien activiteiten worden overgedragen aan Het Noordbrabants Museum. Feitelijk zullen de vrienden daar weinig tot niets van merken. Ook zult u een aantal vertrouwde gezichten blijven zien. Het huidige bestuur van de Stichting Vrienden treedt weliswaar op genoemde datum terug, maar twee bestuursleden blijven voorlopig actief als ambassadeurs.

Om deze nieuwe fase in het 34-jarige bestaan van onze Vriendenstichting te vieren en bij wijze van afscheid van de zittende bestuursleden bent u van harte uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deze bijeenkomst op zondag 28 oktober, dus mocht u nog willen aanmelden dan kan dat tot en met 14 oktober via een e-mail aan vrienden@hnbm.nl (alle vrienden ontvingen inmiddels een persoonlijke uitnodiging)

Programma zondag 28 oktober 2018
15.00 ontvangst in Statenzaal
15.15 welkomstwoord Charles de Mooij
15.20 welkomstwoord Geert-Jan van Schijndel
15.25 Elke Vierveijzer zingt uit haar voorstelling ‘Om te janken zo mooi’. Vierveijzer studeerde af aan de Koningstheateracademie en was finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015. De afstudeercommissie noemde haar "een jaloersmakend talent”.
15.45 inleiding Kamagurkistan door conservator Joris Westerink
16.00 naar tentoonstelling Kamagurkistan met uitleg van rondleiders op zaal
17.00 – 17.30 afsluitende borrel

 

 

 

 

Bekijk ook

Dankzij de vrienden

Aangekocht met steun van vrienden

Kamagurkistan

Voorbij de grenzen van de ernst
28 juli t/m 28 oktober 2018