Foto Joep Jacobs

Werken bij het museum

Nieuwe vacatures en solliciteren

Vind je ons museum een interessante werkplek? Check dan regelmatig deze pagina of volg ons op Twitter via @NoordbrabantsM of op LinkedIn, dan mis je zeker niets van de toekomstige vacatures.

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling. Je kunt alleen reageren op specifieke vacatures.

Gastvrouw of -heer

10 - 16 uur per week

Je functie

Als gastvrouw of -heer is het jouw taak om bezoekers enthousiast en zeer gastvrij te ontvangen en te informeren. De werkdag wordt gestart met een briefing waarin verteld wordt welke groepen er verwacht worden en wat je taken zijn. Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, bezoekers informeren over praktische zaken, toegangscontrole, het helpen van mindervaliden maar ook het registeren van klachten en het ontvangen van complimenten.
Het museum is open van dinsdag tot en met zondag waarbij we op zoek zijn naar een gastvrouw- of heer die flexibel inzetbaar is en met name werkzaam is in de weekenden en vakanties. In de functie wordt er gewerkt in twee diensten, van 10.30 – 17.15 uur en van 10.45 – 15.15 uur. Het kan voorkomen dat er in deze werktijden enige flexibiliteit gevraagd wordt, bijvoorbeeld door ondersteuning bij evenementen.

Je profiel

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt al enige ervaring in de hospitality. Gezien de internationale bezoekers die wij ontvangen is Engels spreken een must en Duits een pre. Je bent woonachtig in de omgeving van ’s-Hertogenbosch en bent in enige mate flexibel. Eigenschappen als stressbestendig, enthousiast, zorgvuldig, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht passen bij jou.

Ons aanbod

We bieden je een plezierige werkomgeving, waarin je meewerkt aan de realisatie van een hoge klanttevredenheid van onze bezoekers in een van de belangrijkste culturele organisaties van Zuid-Nederland. Het is een flexibele (bij)baan waarbij je werkt in een informeel team en afwisselende werkzaamheden hebt.

Informatie en sollicitatie

Je sollicitatie, bestaande uit een korte motivatiebrief en CV, kan tot uiterlijk 23 januari 2018 per mail worden gezonden aan Dave Ferree via d.ferree@youngcapital.nl o.v.v. gastvrouw- of heer Het Noordbrabants Museum. Vragen over de vacature kunnen ook via dit mailadres worden gesteld. De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op 24 en 25 januari 2018.

Bekijk hier het volledige functieprofiel en aanbod.