Foto Joep Jacobs

Werken bij het museum

Registrator

Fulltime (36 uur per week)

Als registrator ben je verantwoordelijk voor de gehele logistiek, dus zowel de voorbereiding als afhandeling, van het (internationale) inkomend en uitgaand bruikleenverkeer. Denk hierbij aan bruiklenen voor tijdelijke tentoonstelling, collectiewisselingen aangaande vaste presentaties, aanwinsten en andere voorkomende collectietransporten. Je zorgt dat aan alle fysieke, administratieve, verzekeringstechnische en budgettaire normen en eisen wordt voldaan. Daarnaast ben je bereid als koerier te fungeren op (internationale) transporten, draag je mede de zorg voor de juiste registratie en documentatie van objecten en kun je als projectmedewerker deelnemen aan projectteams.

Lees hier de volledige vacature

Junior registrator

Kansplaats (32 uur per week)
Leeftijd <27 jaar

De werkzaamheden van de junior registrator bestaan met name uit het registreren van objecten in Adlib, bijhouden van de bruikleenadministratie en het ondersteunen van de registrator bij met name zijn projectwerkzaamheden.

Je beschikt over een (net) afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur de Reinwardt Academie. Je bent goed in plannen en organiseren en in samenwerken, je kunt uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren in het Nederlands en in het Engels en je bent accuraat en resultaatgericht.

Lees hier de gehele vacature

Nieuwe vacatures en solliciteren

Vind je ons museum een interessante werkplek? Check dan regelmatig deze pagina of volg ons op Twitter via @NoordbrabantsM of op LinkedIn, dan mis je zeker niets van de toekomstige vacatures.

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling. Je kunt alleen reageren op specifieke vacatures.