Foto bymarjo

Travel Trade

Informatie voor reisorganisaties, hotels & toeristische branche

In Het Noordbrabants Museum maak je kennis met de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant. Er zijn altijd vernieuwende presentaties en tentoonstellingen voor een breed publiek. En dat midden in het prachtige historische centrum van 's-Hertogenbosch. Een bezoek is dan ook ideaal te combineren met een van de vele toeristische attracties in dit unieke stadscentrum.

click for English

Tarieven

Voor reisorganisaties, hotels en andere organisaties uit de toeristische branche hanteren we voordelige tarieven voor het museum. We bespreken graag persoonlijk je wensen en de mogelijkheden die het museum te bieden heeft.

Ons aanbod

Rondleidingen

Voor groepen zijn er diverse rondleidingen te boeken. Zo zijn er rondleidingen langs de museumcollectie. Over Vincent van Gogh, over oude meesters als Breugel of over de kunst van nu. Maar ook bij de steeds wisselende tentoonstellingen zijn rondleidingen te boeken. Onze museumdocenten geven op een toegankelijke wijze uitleg over de kunstenaars en kunststromingen.

Per rondleider mag een groep uit maximaal 15 personen bestaan. Rondleidingen en lezingen zijn er in het Nederlands, Duits en Engels.

Jheronimus Bosch-lezing

Nieuw is de lezing 'Jheronimus Bosch - De strijd tussen goed en kwaad'. Hoewel de grote Jheronimus Bosch-tentoonstelling niet langer te zien is in Het Noordbrabants Museum, bieden we een lezing aan over het leven en werk van Bosch.

De lezing is te boeken door groepen van minimaal 30 tot maximaal 160 personen. De lezing is er in het Nederlands en op aanvraag in andere talen.

Eten, shoppen & studeren

De faciliteiten in het museum

Tentoonstellingen & activiteiten

Te zien en te doen in het museum