Duik in onze digitale boekenshop

Extra voordelige catalogi

Lezen over kunst? Neem een duik in onze digitale boekenshop en kom alles te weten over Brabantse meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en Jheronimus Bosch. De catalogi zijn extra voordelig geprijsd en er zijn geen verzendkosten. Met je aankoop steun je bovendien het museum. Onze favorieten?

1. Van Goghs intimi

Was Vincent van Gogh zo eenzaam als we nu vaak denken? In deze catalogus maak je kennis met de man áchter de kunstenaar aan de hand van tekeningen, schilderijen, portretten, brieven en schetsboekjes.

2. Meesterwerken uit Wenen

Ontdek ruim vijftig schilderijen en twintig tekeningen van bekende meesters als Peter Paul Rubens, Jan Weenix, Melchior d'Hondecoeter, Rembrandt van Rijn en Anthony van Dyck. De werken zijn afkomstig uit de indrukwekkende collectie van de Weense kunstacademie.

3. Jan Sluijters: De wilde jaren

Samen met Jheronimus Bosch en Vincent van Gogh behoort hij tot de drie Brabantse meesters. In deze catalogus lees je hoe Jan Sluijters als jongeman in Parijs kennismaakte met de avant-garde uit die periode.

Ontdek meer

Deze website werkt het beste met cookies

Klik op Akkoord als je akkoord gaat met het gebruik van cookies, klik op Aanpassen om zelf te bepalen welke cookies worden geplaatst.

Klik op Akkoord als je akkoord gaat met het gebruik van cookies, klik op Aanpassen om zelf te bepalen welke cookies worden geplaatst.