Verwacht
2 t/m 31 juli 2022

TUINSESSIES in de museumtuin

Een zwoele zomeravond met livemuziek én museumbezoek

Een zwoele zomeravond met heerlijke livemuziek en een exclusief museumbezoek. Dat zijn de TUINSESSIES! Van 2 t/m 30 juli presenteren wij samen met Theater aan de Parade en Willem Twee muziek & beeldende kunst een nieuwe reeks van 9 intieme concerten in onze Paleistuin. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet. Allerlei muziekstijlen komen voorbij: van pop tot kleinkunst en soul. Je krijgt dit jaar óók exclusief toegang tot het museum om, na sluitingstijd van het museum en voorafgaand aan het concert, te genieten van kunst in het avondlicht. Om 18 uur gaat het museum voor je open!

Dé perfecte culturele zomeravond

Ook deze editie verrast de TUINSESSIES met een veelzijdige programma: van aanstormend soultalent tot de winnares van The Voice of Holland. De ticketverkoop is gestart via www.tuinsessies.nl.

Naar de kaartverkoop

Exclusief avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum

Nieuw deze zomer aan de TUINSESSIES is dat je niet alleen een concert mag bijwonen met je ticket, maar ook voorafgaand aan het concert exclusief toegang krijgt tot Het Noordbrabants Museum. Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje 's-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium. Het museum is speciaal voor de ticketkopers geopend tussen 18 en 19.30 uur. De concerten beginnen om 20 uur.

Foto Jasper Toeli

Ontdek meer