Gratis inleiding De vaandeldrager

Iedere vrijdag en zondag om 12 en 13.30 uur

Iedere vrijdag en zondag om 12 en 13.30 uur kun je een gratis inleiding op De vaandeldrager bijwonen. De inleiding duurt ongeveer 20 minuten met aansluitend een vragenrondje van 10 minuten.

DOE MEE

Wil je ook deelnemen? De inleiding is gratis voor alle bezoekers met een geldig entreebewijs van het museum. Let op: voor De vaandeldrager is het reserveren van een ticket met starttijd verplicht. Zo weet je zeker dat je Rembrandt van dichtbij kunt bewonderen. Boek deze starttijd op een vrijdag of zondag vóór of na de lezing van 12 of 13.30 uur. Kies bijvoorbeeld voor 12.30 uur als starttijd. Zo kun je om 12 uur aansluiten bij de lezing en om 12.30 uur De vaandeldrager in het echt bewonderen.

De starttijd geeft alleen het begin aan van je bezoek aan De vaandeldrager. Je bezoek aan de tentoonstelling duurt maximaal 20 minuten. Voorafgaand of aansluitend kun je op je gemak de rest van het museum bezoeken. Tip: kom op tijd naar het museum om langs de kassa, garderobe en kluisjes te gaan.

Je hebt geen deelnamebewijs voor de inleiding nodig en kunt om 12 of 13.30 uur gewoon de Statenzaal of Gele Salon binnenstappen.

Toegankelijk voor iedereen

Rabobank gelooft dat cultuur toegankelijk moet zijn. Als trotse sponsor maakt Rabobank dan ook deze gratis inleiding met liefde beschikbaar voor iedereen.

Mede mogelijk gemaakt door:

Ontdek meer