Geweest
18 en 30 april 2022

Het feest van de Hertog

Theatervoorstelling voor het hele gezin

We gaan terug naar de 18de eeuw. Hertog van Brunswijk, woonachtig in het gouvernementspaleis (het huidige museum) viert zijn 25-jarig jubileum. Kom en feest mee tijdens deze interactieve theatervoorstelling in de sfeervolle museumzalen van Het Noordbrabants Museum.

Leeftijd Voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 7 jaar
Data 18 en 30 april = volgeboekt
Kosten Gratis toegankelijk voor het hele gezin
Let op De theatervoorstelling is gratis toegankelijk voor ouders/begeleiders van kinderen. Voor een bezoek aan de rest van het museum dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs.
Foto ForLifeFotografie

Ontdek meer

Wil je ook een goedwerkende website?