Foto Joep Jacobs

Contact

Zo zijn we bereikbaar

Contact

Telefonisch zijn wij iedere dag bereikbaar van 08.30 tot 17 uur. 

Algemene vragen, klachten of suggesties

T +31(0)73-6877 877
E info@hnbm.nl

Groepsbezoek / reserveringen

Afdeling Publieksservice
T +31(0)73-6877 820
E reservering@hnbm.nl

Kijk hier voor meer informatie over

Adres

Bezoekadres
Verwersstraat 41, 5211HT  's-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 1004, 5200 BA  's-Hertogenbosch

Bereikbaarheid

Klik op de onderstaande kaart voor bereikbaarheid en parkeren in 's-Hertogenbosch:

Kaart DB Via Sh

Of gebruik de onderstaande informatie:

Per fiets

Fietsen kun je gratis en veilig stallen in fietsenstalling Wolvenhoek (direct naast het museum) of iets verderop in fietsenstalling Kerkstraat. Gelieve je fiets niet voor de poort van het museum te stallen.

Per trein/bus

Het Noordbrabants Museum ligt in het stadscentrum van Den Bosch op circa 10 minuten wandelen van het Centraal Station. Voetgangers vanaf het Centraal Station volgen eerst de borden naar de Markt. Vanaf dit centrale punt staat het museum aangegeven (routekaart).

Vanaf het station kun je bus 11 nemen en uitstappen bij de halte Zuidwal/Spinhuiswal. Vanaf daar is het circa 5 lopen naar het museum. 

Per auto

Wij adviseren te parkeren in de gloednieuwe Parkeergarage St.-Jan (plan hier uw route), Hekellaan 25. Deze garage ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van het museum en is 24 uur per dag open. Parkeren kan ook 24 uur per dag in garage Wolvenhoek. De stad heeft ook drie transferia. Parkeren in de straten rondom Het Noordbrabants Museum is enkel voor vergunninghouders.

Touringcars

Kort parkeren touringcars
Touringcars kunnen stoppen bij de reguliere bushalte op de Parade om bezoekers af te zetten en op te halen (max. 15 minuten stilstaan). Van daaruit is het 5 minuten lopen naar het museum.

Lang parkeren touringcars
Lang parkeren kan op Transferium De Vliert of Parkeerterrein Treurenburg. Deze zijn geschikt voor een verblijf langer dan 4 uur in de stad. Hier zijn ook horeca- en toiletvoorzieningen voor de chauffeur.

Verblijf in 's-Hertogenbosch

Gemakkelijk je (meerdaagse) bezoek aan 's-Hertogenbosch plannen? Klik hier en boek bij één van de gastvrije hotels die de stad rijk is. 

Toegankelijkheid

Er is een gehandicaptenparkeerplaats in de Verwersstraat voor de ingang van het museum. Op de Parade (200m afstand: route) zijn 6 gehandicaptenparkeerplaatsen.

Het Noordbrabants Museum is volledig toegankelijk voor bezokers met een handicap.

Bekijk ook:

Praktische informatie

De faciliteiten in het museum

Wat wil je weten?