Foto Marc Bolsius

Eten en shoppen

De faciliteiten in het museum

MuseumBrasserie

MuseumBrasserieDe MuseumBrasserie is de ontmoetingsplaats van het museumcomplex. Museumbezoekers kunnen hier terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of een glas wijn. Het restaurant is vanwege ligging, ambiance en levendigheid zeer aantrekkelijk voor bezoekers van het complex én de Bossche binnenstad. Zij kunnen hier in een culturele en inspirerende omgeving op adem komen of afspreken met familie, vrienden of zakelijke partners. Op dit moment is het in verband met de coronamaatregelen alleen mogelijk de Brasserie te bezoeken met een ticket voor het museum. 

Contact MuseumBrasserie

Reserveren in de MuseumBrasserie
Reserveren voor de MuseumBrasserie is niet nodig. Alleen voor groepen van 8 personen of meer vragen wij je vooraf te reserveren per e-mail via museumbrasserie@maisonvandenboer.com of telefonisch via +31 (0)73-687 78 91.
Bijeenkomsten voor groepen
In het restaurant kunnen besloten ontvangsten en diners plaatsvinden voor groepen vanaf 8 personen. Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail via museumbrasserie@maisonvandenboer.com of telefonisch via +31 (0) 73-687 78 91.

Koop een catalogus

HNBM Trots Zelfbewust OMSLAG DRUK 1 Wil je meer weten over kunstenaars als Vincent van Gogh, Jan Sluijters of Jheronimus Bosch? Duik dan in onze online boekenshop. Daar vind je afgeprijsde catalogi van nieuwe en oude tentoonstellingen. Met je aankoop steun je het museum. De catalogi worden tijdelijk zonder verzendkosten opgestuurd. 

Naar de boekenshop

MuseumShop

In onze MuseumShop vind je catalogi, ansichtkaarten, kunstvoorwerpen en modern design. Deze is gesitueerd naast de ingang van Design Museum Den Bosch. Hier geldt tijdelijk het protocol 'Verantwoord winkelen'. De MuseumShop is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

De MuseumShop heeft nu ook een online winkel! Je vindt er de mooiste cadeautjes voor jong en oud, catalogi bij de tentoonstellingen, bijzonder design en een ruim assortiment boeken. De MuseumShop is een samenwerking tussen Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch. Neem hier een kijkje.

  • Foto Jan-Kees Steenman
  • Foto Jan-Kees Steenman
  • Foto Jan-Kees Steenman

Bekijk ook:

Praktische informatie

Wat wil je weten?

Bereikbaarheid en route