Eten en shoppen

De faciliteiten in het museum

MuseumBrasserie

MuseumBrasserieDe MuseumBrasserie is de ontmoetingsplaats van het museumcomplex. Museumbezoekers en niet-museumbezoekers kunnen hier terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of een glas wijn. Het restaurant, gehuisvest in een klassieke omgeving met een hoogwaardige moderne vormgeving, is vanwege ligging, ambiance en levendigheid zeer aantrekkelijk voor bezoekers van het complex én de Bossche binnenstad. Zij kunnen hier in een culturele en inspirerende omgeving op adem komen of afspreken met familie, vrienden of zakelijke partners. 

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur

Contact MuseumBrasserie

Reserveren in de MuseumBrasserie
Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen per e-mail museumbrasserie@maisonvandenboer.com of bel naar +31 (0)73-687 78 91.
Bijeenkomsten voor groepen
In het restaurant bestaat de mogelijkheid om besloten ontvangsten en diners plaats te laten vinden. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen, eventueel in combinatie met de aangrenzende museumzalen, vergaderzalen en auditoria. Graag maken wij voor een bijeenkomst een voorstel op maat. Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail: museumbrasserie@maisonvandenboer.com of bel naar +31 (0) 73-687 78 91.

MuseumShop

In onze MuseumShop vind je catalogi, ansichtkaarten, kunstvoorwerpen en modern design. Deze is gesitueerd naast de ingang van Design Museum Den Bosch. De MuseumShop is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

Boek hier je tickets

Bekijk ook:

Praktische informatie

Wat wil je weten?

Bereikbaarheid en route