Foto Marc Bolsius

Eten en shoppen

De faciliteiten in het museum

Let op: het museum is helaas t/m 17 mei gesloten.

MuseumBrasserie

MuseumBrasserieDe MuseumBrasserie is de ontmoetingsplaats van het museumcomplex. Museumbezoekers kunnen hier terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of een glas wijn. Het restaurant is vanwege ligging, ambiance en levendigheid zeer aantrekkelijk voor bezoekers van het complex én de Bossche binnenstad. Zij kunnen hier in een culturele en inspirerende omgeving op adem komen of afspreken met familie, vrienden of zakelijke partners.

Let op: de MuseumBrasserie is momenteel gesloten i.v.m. de coronamaatregelen. In de buurt van het museum zijn afhaallocaties voor een kopje koffie of een broodje. De stad 's-Hertogenbosch doet er alles aan om je ook in deze tijden van dienst te kunnen zijn.

Contact MuseumBrasserie

Reserveren in de MuseumBrasserie
Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen per e-mail via museumbrasserie@maisonvandenboer.com of telefonisch via +31 (0)73-687 78 91.
Bijeenkomsten voor groepen
Normaliter kunnen in het restaurant besloten ontvangsten en diners plaatsvinden voor groepen vanaf 10 personen. Dit is tijdelijk niet mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail via museumbrasserie@maisonvandenboer.com of telefonisch via +31 (0) 73-687 78 91.

Koop een catalogus

HNBM Trots Zelfbewust OMSLAG DRUK 1 Wil je meer weten over kunstenaars als Vincent van Gogh, Jan Sluijters of Jheronimus Bosch? Duik dan in onze online boekenshop. Daar vind je afgeprijsde catalogi van nieuwe en oude tentoonstellingen. Met je aankoop steun je het museum. De catalogi worden tijdelijk zonder verzendkosten opgestuurd. 

Naar de boekenshop

MuseumShop

In onze MuseumShop vind je catalogi, ansichtkaarten, kunstvoorwerpen en modern design. Deze is gesitueerd naast de ingang van Design Museum Den Bosch. Hier geldt tijdelijk het protocol 'Verantwoord winkelen'. De MuseumShop is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

  • Foto Marc Bolsius

Bekijk ook:

Praktische informatie

Wat wil je weten?

Bereikbaarheid en route