Foto bymarjo

Openingstijden en tarieven

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11 tot 17 uur
Maandag gesloten

Het museum is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Boek hier je tickets

Tarieven

Volwassenen € 15
CJP € 7.50
Studenten op vertoon collegekaart € 7.50
Kinderen (tot 18 jaar) gratis
Museumkaart gratis
Rembrandtkaart gratis
ICOM-pas gratis
BankGiro Loterij VIP‑KAART gratis
Vrienden van Het Noordbrabants Museum gratis
Vrienden van Design Museum Den Bosch gratis
VIP-pas Het Noordbrabants Museum gratis

Heb je nog geen Museumkaart? Deze kun je aanschaffen aan de kassa van het museum. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Vrienden van Het Noordbrabants Museum hebben altijd gratis toegang tot het museum en genieten van vele andere voordelen.

Ik wil meer weten over een Vriendschap

Een dag genieten voor senioren

logo museumplusbus

Stichting Museum Plus Bus is een samenwerkingsproject van 14 Nederlandse musea en rijdt speciaal voor groepen ouderen die niet meer in staat zijn zelfstandig een museum te bezoeken vanwege hun lichamelijke conditie, geïsoleerde leefomgeving en/of financiële situatie. Middels een geheel verzorgd dagarrangement bezorgt de Museum Plus Bus senioren een onvergetelijke culturele dag uit. De steun van de BankGiro Loterij en haar deelnemers maakt het mogelijk dit arrangement kosteloos aan te bieden. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website.

Veelgestelde vragen

Wat is een combinatieticket?
Bij een combinatieticket krijg je twee toegangsbewijzen: een voor Het Noordbrabants Museum en een voor Design Museum Den Bosch. Een combinatieticket is voordeliger dan twee losse tickets. Helaas zijn er t/m 12 januari 2020 geen combinatietickets beschikbaar i.v.m. Van Goghs intimi. Wil je beide musea bezoeken? Dan boek je hier een ticket voor Het Noordbrabants Museum en hier een ticket voor Design Museum Den Bosch.
Waar boek je tickets?
Tijdens Van Goghs intimi (21 september 2019 t/m 12 januari 2020) adviseren wij je om vooraf een ticket te boeken in de online ticketshop. Zo kun je je bezoek plannen en ben je verzekerd van toegang tot de tentoonstelling. Het is ook mogelijk om een ticket aan de kassa te kopen, mits deze niet online zijn uitverkocht. Helaas kunnen wij geen garantie bieden over de hoeveelheid beschikbare tickets aan de kassa. Daarom adviseren we je om je tickets alvast online te boeken.
Heb ik als Museumkaarthouder ook een ticket nodig?
Als Museumkaarthouder heb je geen ticket nodig. Je kunt gewoon het museum in. Bij de ingang wordt gevraagd om je Museumkaart te tonen.
Kan ik een Museumkaart kopen in het museum?
Je kunt bij de kassa van het museum een Museumkaart aanschaffen. Je krijgt een tijdelijke kaart mee die direct actief is. Je hoeft geen foto mee te nemen. Meer informatie: www.museumkaart.nl
Heb ik als Vriend van Het Noordbrabants Museum ook een ticket nodig?
Met een Vriendenpas heb je gratis toegang tot het museum. Je kunt gewoon het museum in. Vergeet niet je pas mee te nemen bij het bezoek. De pas wordt gescand bij de ingang.

Museumkaart Banner Groen Full