Foto Joep Jacobs

Welkom terug

De deuren van het museum zijn weer open! Je bent van harte welkom in Het Noordbrabants Museum. Heb jij de konijnen van Shao Fan nog niet gezien? Goed nieuws: de tentoonstelling Shao Fan: Between Truth and Illusion is verlengd t/m 18 oktober. We vinden het belangrijk dat je bezoek ondanks de maatregelen vlot en aangenaam verloopt, zoals je van ons gewend bent. Daarom zetten we hier alle praktische informatie op een rijtje.

Ticketverkoop
In het museum
Museumgids
Kun je niet wachten?

Reserveer hier je ticket met tijdslot

Ticketverkoop

Vanaf heden ben je niet meer verplicht een ticket met tijdslot te reserveren. Desondanks adviseren we je dat wel te doen. Zo kunnen we het aantal bezoekers reguleren en ben je verzekerd van toegang tot het museum binnen jouw gewenste tijdslot. Je mag daarna tot sluitingstijd blijven. Ook kunnen we je vooraf van praktische informatie voorzien. Reserveer je ticket met tijdslot via onze online ticketshop

Met je ticket heb je toegang tot een groot gedeelte van de vaste collectie in Het Noordbrabants Museum en de tijdelijke tentoonstellingen. De Salons en de Paleiszalen op de eerste verdieping zijn gesloten vanwege de coronamaatregelen.

→ Bekijk de veelgestelde vragen over ticketverkoop

In het museum

Het museum is aangepast aan de actuele maatregelen. We vragen je de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste bezoekregels. Het volledige overzicht kun je hier nalezen.
  • Betaal zo veel mogelijk met pin of mobiel.
  • Houd anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen huishouden. 
  • Volg de voorgeschreven hygiënemaatregelen: 
    a. desinfecteer en was je handen zo vaak mogelijk;
    b. hoest en nies in je elleboog;
    c. vermijd handen schudden.

→ Bekijk alle veelgestelde vragen

Museumgids

Houd tijdens je museumbezoek uwmuseumgids.nl/hnbm bij de hand voor informatie over schilderijen en objecten op je eigen smartphone. Op dit moment lees je meer over de tentoonstelling Meesterwerken uit Wenen.

Kun je niet wachten?

Geniet vanuit je eigen huiskamer van het museum met onze digitale tour. Theatermaker en kunstliefhebber Lucas De Man neemt je mee op ontdekkingsreis. Onderweg gaat hij in gesprek met onze experts. Tip: volg de tour op desktop, laptop of iPad voor de beste ervaring.

Volg de tour

Mocht er iets wijzigen aan de situatie, dan laten we dat via deze pagina weten. Bekijk ook de website van het RIVM voor de meest actuele informatie.

Bekijk ook:

Between Truth and Illusion
Verlengd t/m 18 oktober 2020

En dehors des murs du palais
Verlengd t/m 8 november 2020

Nieuw

Fang Mij
t/m 27 september 2020