Foto Jan-Kees Steenman

Welkom!

Je bent van harte welkom in Het Noordbrabants Museum. We vinden het belangrijk dat je bezoek aangenaam verloopt, zoals je van ons gewend bent. Daarom zetten we hier alle praktische informatie op een rijtje. Je kunt het museum bezoeken zonder coronatoegangsbewijs.

1. Voorafgaand aan je bezoek
2. Tijdens je bezoek
→ 3. Museumgids op je smartphone
4. Het museum vanaf je bank
→ 5. Steun het museum

Reserveer je ticket met tijdslot

1. Voorafgaand aan je bezoek

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Het museum is voor iedereen te bezoeken. Het is daarbij niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de online ticketshop. We raden je aan om vooraf een ticket met tijdslot te boeken. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers reguleren en kunnen we je van praktische informatie voorzien.

→ Bekijk de veelgestelde vragen

2. Tijdens je bezoek

Het museum is aangepast aan de actuele maatregelen. We vragen je de aanwijzingen van onze medewerkers en onderstaande bezoekregels op te volgen.

  • Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan het museum. Wil je ook een bezoek brengen aan de MuseumBrasserie? Dan ben je welkom op vertoon van de CoronaCheck-app met geldige QR-code.
  • Je hoeft geen mondkapje te dragen. Dit mag wel.
  • Afstand houden is niet meer verplicht. Dit blijft een advies.
  • Volg de voorgeschreven hygiënemaatregelen: 
    a. desinfecteer en was je handen zo vaak mogelijk;
    b. hoest en nies in je elleboog;
    c. vermijd handen schudden.

→ Bekijk hier alle bezoekregels

3. Museumgids op je smartphone

Loop door het museum met je smartphone als persoonlijk gids! Via onze Museumgids vind je interessante aanvullingen op je museumbezoek, zoals de audiotour met Lucas De Man. Vergeet niet je smartphone en oordopjes mee te nemen tijdens je bezoek.

→ Naar de Museumgids

4. Het museum vanaf je bank 

Komt een fysiek museumbezoek nog even te vroeg? Geniet dan vanuit je eigen huiskamer van het museum met onze digitale tour. Theatermaker en kunstliefhebber Lucas De Man neemt je mee op ontdekkingsreis. Onderweg gaat hij in gesprek met onze experts. Tip: volg de tour op desktop, laptop of iPad voor de beste ervaring.

Volg de tour

5. Steun het museum 

Draag jij het museum een warm hart toe? Word dan vriend of doneer eenmalig een klein bedrag. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom. Met jouw bijdrage, wordt ons museum ook een beetje jouw museum! Wil je meer weten over hoe je het museum structureel kunt steunen? Een eenmalige bijdrage kan ook via het onderstaande blok.

→ Klik hier voor de mogelijkheden

Ja, ik draag graag bij!

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Mocht er iets wijzigen aan de situatie, dan laten we dat via deze pagina weten. Bekijk ook de website van het RIVM voor de meest actuele informatie.

Bekijk ook:

Te zien en te doen in het museum

Wat wil je weten?

Bereikbaarheid en route