Nieuw

Bedrijfsuitjes

Exclusief geopend op maandagen voor jouw bedrijf

Wil je even ontsnappen aan de bedrijfsdrukte en je collega's van een hele andere kant leren kennen? Bij Het Noordbrabants Museum hebben we gloednieuwe bedrijfsuitjes: speciaal ontwikkelde programma's voor familiebedrijven die je een kijkje geven in het succesverhaal van de Brueghels. Maar laten we eerlijk zijn, elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Daarom denken we graag met je mee voor een programma op maat dat perfect bij jouw team past. En hier komt het leuke gedeelte: op maandagen is het hele museum exclusief voor jouw bedrijf geopend. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw maandag een kunstige start!

Programma's

1. FLORERENDE FAMILIEBEDRIJVEN

Wie was de familie Brueghel? Hoe werd hun familiebedrijf zo'n internationaal succes? En is jullie bedrijf misschien wel nét zo bijzonder of succesvol? Kom erachter tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Het Noordbrabants Museum. Onder begeleiding van een museumdocent bezoek je de tentoonstelling Brueghel: de familiereünie, volg je een creatieve workshop en kom je meer te weten over jezelf en je collega's. Speciaal ontwikkeld voor familiebedrijven en inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

2. BRABANTSE MAATWERK MEESTERS

Andere raakvlakken met de tentoonstelling Brueghel: de familiereünie? Laat het ons weten! Wij stellen graag een gepersonaliseerd pakket voor jullie bedrijf samen.

Foto Manoah Salampessy
Foto Jan-Kees Steenman

3. GENERATIES IN GALERIJ

Bezoek Brueghel: de familiereünie met iemand uit een andere generatie. Verbind je personeel met elkaar en laat ze samen kijken door een andere bril. Wat zien jullie beiden in een kunstwerk, hoe verhoudt dat zich tot jullie perspectief en wat kunnen jullie van elkaar leren? Inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch en rondleiders op zaal.

4. KUNST VOOR KERST

Voeg creativiteit toe aan je kerstpakket en geef je personeel het cadeau van kunst! 2 toegangskaartjes voor Het Noordbrabants Museum in combinatie met Brueghel: het familiespel. Met het spel ontdek je de kunstzinnige wereld van de familie Brueghel waar gesprekskaarten over kunst en familie je uitdagen om je dierbaren beter te leren kennen. Kaartjes zijn 1 jaar geldig.

Een programma reserveren?

Bij alle opties geldt dat het museum exclusief en alleen geopend zal zijn voor jullie bedrijf.

* Prijs kan variëren o.b.v. aantallen.

Neem contact op

Benieuwd naar gedetailleerde informatie over de mogelijkheden of workshops? Neem dan contact op met onze afdeling development. We ontmoeten je graag.

NAZANIN MOARREF
Hoofd development
+31 (0)73-6877 803 / nmoarref@hnbm.nl 

Andere rondleidingen

Wil je ook een goedwerkende website?

We willen je ervaring zo prettig mogelijk maken. We gebruiken cookies om het websiteverkeer te meten, persoonlijke advertenties, relevante content op social media aan te bieden en voor andere marketingdoeleinden. Zo kunnen we je nog meer laten zien van onze Brabantse meesters, internationale topstukken en jonge talentvolle makers.

We willen je ervaring zo prettig mogelijk maken. We gebruiken cookies om het websiteverkeer te meten, persoonlijke advertenties, relevante content op social media aan te bieden en voor andere marketingdoeleinden. Zo kunnen we je nog meer laten zien van onze Brabantse meesters, internationale topstukken en jonge talentvolle makers.