Foto Marc Bolsius

Digitale boekenshop

Extra voordelige catalogi

Duik in onze digitale boekenshop. Daar vind je op dit moment extra voordelige catalogi zonder verzendkosten. Kom alles te weten over onze Brabantse meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en Jheronimus Bosch. Met je aankoop steun je het museum! We lichten hieronder drie catalogi voor je uit.

1. Van Goghs intimi

Vaak wordt van Vincent het beeld geschetst van een eenzame, bij leven niet erg gewaardeerde man. Niets blijkt minder waar. In deze catalogus maak je kennis met de man achter de kunstenaar aan de hand van tekeningen, schilderijen, portretten, brieven en schetsboekjes.

2. Meesterwerken uit Wenen 

Meesterwerken uit Wenen toont ruim vijftig schilderijen en twintig tekeningen van onder meer Peter Paul Rubens, Jan Weenix, Melchior d'Hondecoeter, Rembrandt van Rijn en Anthony van Dyck. De werken zijn afkomstig uit de indrukwekkende collectie van de Weense kunstacademie.

3. Jan Sluijters: De wilde jaren

Jan Sluijters is – samen met Jheronimus Bosch en Vincent van Gogh – een van de drie Brabantse meesters. In deze catalogus lees je hoe de kunstenaar als jongeman in Parijs kennismaakte met de avant-garde kunst uit die periode.

Naar de boekenshop
  • Foto Jan-Kees Steenman
  • Foto Jan-Kees Steenman

Bekijk ook:

Bezoek ons vanuit je eigen huiskamer
Kijk je mee?

Nieuwe presentatie
Altijd te zien

Nieuw

Jesse Fischer
27 november 2021 t/m 6 februari 2022