Foto Forlife fotografie

Herfstvakantie = kunstvakantie

Workshops voor kinderen

27 oktober 

Deze herfstvakantie kun je weer meedoen met leuke en gratis kinderworkshops. Onder begeleiding van een museumdocent ga je aan de slag. Duik in het brein van een kunstenaar. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje! 

Als je naar een kunstwerk kijkt borrelen er veel vragen op. Wat is dit? Hoe heeft de kunstenaar dit gemaakt? Waarom heeft hij of zij dit gemaakt? Hoe kom je op zo'n idee? Op dit soort vragen gaan we proberen antwoorden te vinden in deze workshop. Door goed te kijken, de verhalen van de kunstenaars te ontdekken en hier met elkaar over te praten. Om nog meer in het brein van een kunstenaar te duiken, gaan we in onze werkplaats zelf aan de slag om eigen verhalen te maken én inspiratiebronnen te ontdekken. 

Op 29 en 31 oktober kun je terecht bij onze buren van het Design Museum Den Bosch. Vergeet niet vooraf je plekje te reserveren via deze website

Let op: om de kinderen de mogelijkheid te geven om de volle aandacht voor de rondleiding en de workshop te hebben, kunnen ouders helaas niet meelopen.

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo

Praktische informatie

Data 27 oktober
Tijdstip 13 – 14.30 uur
15 – 16.30 uur
Aantal max. 16 deelnemers per workshop
Leeftijd van 6 t/m 10 jaar
Deelname gratis

Bekijk ook:

30 creatieve opdrachten in 30 dagen
Bouw je mee?

Op pad met de dikke hertog
Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Bezoek ons vanuit je eigen huiskamer
Kijk je mee?