Foto bymarjo

Herfstvakantie = kunstvakantie

Workshops voor kinderen

Op 21 en 23 oktober

Deze herfstvakantie staat het Museumkwartier weer bol van leuke en gratis kinderworkshops. Onder begeleiding van een museumdocent ga je aan de slag. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje!

Als je naar een kunstwerk kijkt borrelen er veel vragen op. Wat ís dit? Hoe heeft de kunstenaar dit gemaakt? Waarom heeft hij of zij dit gemaakt? Hoe kom je op zo’n idee?

Op dit soort vragen gaan we proberen antwoorden te vinden door goed te kijken, de verhalen van de kunstenaars te ontdekken en hier met elkaar over te praten. Om nog meer in het brein van een kunstenaar te duiken, gaan we in onze werkplaats zelf aan de slag om eigen verhalen te maken én inspiratiebronnen te ontdekken. 

Let op: in verband met de coronamaatregelen mogen ouders/begeleiders niet mee met de rondleiding en naar de workshopruimte. Helaas is daar de afstand van 1,5 meter moeilijk te handhaven.

Ben je op zoek naar een workshop op 20 en 22 oktober? Dan kun je terecht bij onze buren van Design Museum Den Bosch. Zij organiseren een ontwerpworkshop. Vergeet niet vooraf je plekje te reserveren via deze website

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo

Praktische informatie

Data woensdag 21 oktober
vrijdag 23 oktober
Tijdstip 12 – 13.30 uur
14 – 15.30 uur
Aantal max. 15 deelnemers per workshop
Leeftijd van 7 t/m 12 jaar
Deelname gratis

Bekijk ook:

Leuk voor kinderen

30 creatieve opdrachten in 30 dagen
Bouw je mee?

Samen op pad door het museum
Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Geweest

Between Truth and Illusion
Verlengd t/m 18 oktober 2020