Foto bymarjo

Kerstvakantie = kunstvakantie

Workshops voor kinderen

Op 23, 27, 30 december en 3 januari 

Deze kerstvakantie staat het Museumkwartier weer bol van leuke en gratis kinderworkshops. Onder begeleiding van een museumdocent ga je aan de slag. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje! 

Als je naar een kunstwerk kijkt borrelen er veel vragen op. Wat ís dit? Hoe heeft de kunstenaar dit gemaakt? Waarom heeft hij of zij dit gemaakt? Hoe kom je op zo’n idee?

Op dit soort vragen gaan we proberen antwoorden te vinden in de workshop HoeDan?! door goed te kijken, de verhalen van de kunstenaars te ontdekken en hier met elkaar over te praten. Om nog meer in het brein van een kunstenaar te duiken, gaan we in onze werkplaats zelf aan de slag om eigen verhalen te maken én inspiratiebronnen te ontdekken. 

Ben je op zoek naar een ontwerpworkshop? Dan kun je terecht bij onze buren van Design Museum Den Bosch. Vergeet niet vooraf je plekje te reserveren via deze website

Let op: in verband met de coronamaatregelen mogen ouders/begeleiders niet mee met de rondleiding en naar de workshopruimte. Helaas is daar de afstand van 1,5 meter moeilijk te handhaven.

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo

Praktische informatie

Data woensdag 23, 30 december
zondag 27 december, 3 januari
Tijdstip 12 – 13.30 uur
14 – 15.30 uur
Aantal max. 12 deelnemers per workshop
Leeftijd van 7 t/m 12 jaar
Deelname gratis

Bekijk ook:

30 creatieve opdrachten in 30 dagen
Bouw je mee?

Samen op pad door het museum
Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Bezoek ons vanuit je eigen huiskamer
Kijk je mee?