Kinderworkshops meivakantie

Meivakantie = Kunstvakantie!

Deze meivakantie staat het Museumkwartier weer bol van leuke en gratis kinderworkshops. Onder begeleiding van een museumdocent ga je aan de slag. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje en neem je vrienden, ouders of grootouders mee op kunstvakantie!

 

Een bloemengroet voor..

16456Mensen houden van bloemen. In de tentoonstelling De geur van succes zie je dat de gebroeders Van Spaendonck deze prachtig konden schilderen. Maar hoe realistisch ze er ook uitzien, je kan ze niet ruiken.Tijdens de workshop staan de bloemen er wel in het echt. Ruik de bloemen, kies je favoriet en gebruik deze in de workshop ter inspiratie voor het maken van jouw eigen bloemencreatie! Spreek op de set van Geur-tv een bloemengroet in voor jouw papa, want het is vaderdag! Je mag zowel de bloemencreatie als de videoboodschap mee naar huis nemen.

Reserveer een plekje

De entree en workshop zijn voor kinderen gratis toegankelijk. Ouders die mee willen lopen dienen in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Er kunnen maximaal 15 personen meedoen per workshop. Reserveer daarom een plekje vooraf. Verhinderd? Laat het ons even weten, dan kunnen er andere kinderen meedoen.

 

Doelgroep 6-12 jaar
Aantal deelnemers max. 15 personenen (vol = vol)
Data en tijdstippen 28 april, 1, 3, 5, 12 mei van 12.00 tot 13.30 uur (12 mei – Een bloemengroet voor mama)
28 april, 1, 3, 5, 12 mei van 14.00 tot 15.30 uur (12 mei – Een bloemengroet voor mama)
Locatie Tentoonstelling De Geur van Succes en het Spetterlab
Reserveren Via 073-6877820, reserveringen@hnbm.nl of aan de kassa van het museum.
Koop tickets