Kinderworkshops

moederdag

Onder begeleiding van een museumdocent ga je aan de slag. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje en neem je vrienden, ouders of grootouders mee!

 

Een bloemengroet voor...

16456Mensen houden van bloemen. In de tentoonstelling De geur van succes zie je dat de gebroeders Van Spaendonck deze prachtig konden schilderen. Maar hoe echt ze ook lijken, je kan ze niet ruiken.Tijdens de workshop staan de bloemen er wél in het echt. Ruik de bloemen, kies je favoriet en gebruik deze in de workshop ter inspiratie voor het maken van jouw eigen bloemencreatie! Spreek op de set van Geur-tv een bloemengroet in voor jouw moeder/vader/grootouders/of wie je maar wil! Je mag zowel de bloemencreatie als de videoboodschap mee naar huis nemen.

Op 12 mei is het moederdag natuurlijk maken we die dag een bloemengroet speciaal voor jouw moeder!

Reserveer een plekje

De entree en workshop zijn voor kinderen gratis toegankelijk. Ouders die mee willen lopen dienen in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Er kunnen maximaal 15 personen meedoen per workshop. Reserveer daarom een plekje vooraf. Verhinderd? Laat het ons even weten, dan kunnen er andere kinderen meedoen.

Reserveer

 

Doelgroep 6-12 jaar
Aantal deelnemers max. 15 personenen (vol = vol)
Data en tijdstippen zondag 12 mei 12 - 13.30 uur
zondag 12 mei 14 - 15.30 uur
Locatie in het Spetterlab en tentoonstelling
Reserveren via onderstaande button of aan de kassa van het museum.
Koop tickets