Jheronimus Bosch, De Aanbidding der Koningen, ca. 1475. The Metropolitan Museum of Art, New York

Rondleiding bij de tentoonstelling Uit de stal van Bosch

Gratis op zondagmiddag vanaf 2 december

Iedere zondag bieden we bezoekers een gratis rondleiding aan.

Jheronimus Bosch, De Aanbidding der Koningen, detail maria staandEr hangt weer een échte Bosch in Den Bosch!
Samen met de rondleider bekijk je uitgebreid De Aanbidding der Koningen uit The Metropolitan Museum of Art in New York. Daarnaast zie je in de tentoonstelling ook andere verbeeldingen van het verhaal van driekoningen geschilderd door navolgers van Bosch.
Maak kennis met overeenkomsten en verschillen, bijzondere details en achterliggende betekenissen van de schilderijen. Treed binnen in de bijzondere wereld van Bosch.

Doe mee

Wil je ook deelnemen? Sluit voor de gratis rondleiding aan om 14 uur in de Rabogalerij (de passage) van het museum. De rondleiding is gratis voor alle bezoekers met een geldig entreebewijs. Haal je deelnamebewijs bij de balie. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Boek tickets

Oude kunst