foto Joep Jacobs

50% korting

Tot en met 7 februari

Op dit moment werken wij hard aan de nieuwe tentoonstellingen Meesterwerken uit Wenen en Shao Fan. Between Truth and Illusion. Daarom zijn tijdelijk enkele zalen van het museum niet toegankelijk. Tijdens deze periode ontvang je 50% korting op de reguliere tickets. Deze tickets zijn uitsluitend aan de kassa te koop. 

Nu te zien!

De vaste presentaties Het verhaal van Brabant, het Van Gogh paviljoen en de Paleiszalen zijn gewoon geopend. De dertien paleiszalen tonen werken van midden 16de eeuw tot en met begin 19de eeuw; van de Brabantse schilders Pieter Brueghel tot en met Jan Sluijters. Ook is er een intiem zilverkabinet met een presentatie 17de- en 18de-eeuws Bosch’ zilver uitgestald.

Vanaf 24 januari wordt er een nieuwe presentatie Blik op de werkelijkheid geopend met symbolistische werken uit 1800 – 1925 van onder andere Khnopff en Knip.

Tot slot is er een vernieuwde presentatie moderne en hedendaagse kunst te zien. Deze zaal toont een mooie mix van schilderijen, foto’s en sculpturen van Brabantse kunstenaars met een internationaal oeuvre, waaronder Mark Manders, Marc Mulders, JCJ Vanderheyden en René Daniels.

  • Foto Joep Jacobs

Bekijk ook:

Vaste collectie
Altijd te zien

Verwacht

Vlaamse en Hollandse meesters uit de Gemäldegalerie en het Kupferstichkabinett van de Akademie der bildenden Künste Wien

Verwacht

Between Truth and Illusion
15 februari t/m 14 juni 2020