Zelf rondleiden

Geef als docent zelf een rondleiding door Het Noordbrabants Museum
  • Geschikt voor MBO, HBO en WO
  • Gratis museumbezoek
Reserveren

Geen budget om een rondleiding te boeken? Of zelf voldoende achtergrondkennis en enthousiasme om een rondleiding door het museum te organiseren? Voel je vrij om ook zelf de studenten rond te leiden!

Docenten mogen in Het Noordbrabants Museum studenten zelf rondleiden, met een maximum van 16 studenten per rondleiding. Is de groep groter? Dan zijn er dus meerdere docenten nodig om de groep tegelijk te kunnen rondleiden.

 

Let op: extra informatie met betrekking tot het coronavirus 

We bespreken graag telefonisch met je hoe we jullie zelfstandig groepsbezoek zo prettig mogelijk kunnen laten verlopen. Dit is ook mogelijk tussen 9.00 en 11.00u. Je kunt ook gebruik maken van ons aanbod voor in de klas. Bezoek deze website regelmatig voor een update van ons aanbod.

Praktische informatie

Niveau MBO, HBO en WO
Wanneer dinsdag en vrijdag tussen 11 en 17 uur
Kosten gratis (wanneer vooraf gereserveerd)
Reserveren 2 weken van tevoren via onderstaande button
  • Foto Ben Nienhuis
  • Foto Ben Nienhuis

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?
Met de auto kun je terecht in de parkeergarage Wolvenhoek of St. Jan. Kom je met de bus? Dan kun je het beste parkeren op de Parade, een van de transferia of Treurenburg aan de rand van de stad. Kom je met de fiets? Dan is de fietsenstalling op de Wolvenhoek de beste plek.
Mag je zelf meegenomen eten en drinken nuttigen in het museum?
Je kunt alleen buiten op het voorplein genieten van je eigen hapje en drankje. In het museum kun je terecht in de MuseumBrasserie voor een consumptie.
Mogen jassen en tassen mee naar binnen?
Handtasjes mogen mee het museum in. Voor de jassen en rugzakken hebben wij speciale garderobecontainers. Elke klas krijgt een eigen garderobecontainer die op slot gaat.

Blijf op de hoogte

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten? Je kunt ons altijd bellen of mailen:

T: +31(0)73-6877 820
M: reservering@hnbm.nl