Sponsor worden

Het Noordbrabants Museum heeft de ambitie zich blijvend te positioneren als een van de belangrijkste Nederlandse musea buiten de Randstad. De steun van onze sponsoren is hierbij essentieel. Zij stellen ons in staat onze ambitie te verwezenlijken met onder meer spraakmakende tentoonstellingen, restauraties, onderzoeksprojecten en de aankoop van bijzondere en historische objecten. 

Wij zijn onze trouwe sponsoren dankbaar!

99.142 (1)Het Noordbrabants Museum is zijn trouwe sponsoren bijzonder dankbaar. Daarom geven wij onze sponsoren het exclusieve recht om gebruik te maken van onze museumlocaties.

U kunt als sponsor bijvoorbeeld exclusieve bijeenkomsten organiseren - groot of klein - in de ambiance van één van onze prachtige zalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijzonder onthaal van uw relaties in de Statenzaal? Of van uw bedrijfsnaam op tal van communicatiemiddelen?


Ook kunnnen wij een lezing verzorgen over 'the making of' van een tentoonstelling of een meet & greet met een conservator. Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze leden van de businessclub, waar u op een informele manier kunt netwerken.

Ook bijdragen aan kunst, geschiedenis en cultuur?

Als jij je ook verbonden voelt met het museum en onze bezoekers, dan is het mogeljik om sponsor van Het Noordbrabants Museum te worden. Wij bieden diversie mogelijkheden voor profilering en brand activation, zoals:

  • Hoofdsponsor
  • Stersponsor
  • Co-sponsor
  • Businessclublid

Bekijk hier onze huidige sponsoren!

Meer informatie?

De mogelijkheden voor activaties, ontvangsten en netwerken voor bedrijven zijn legio. Ook goed om te weten is dat sponoring van Het Noordbrabants Museum fiscaal aftrekbaar is. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Development:

Erna Baeten
Hoofd development 
T +31 (0)73-6877 803 
E ebaeten@hnbm.nl

Maaike van de Wiel 
Relatiemanager 
T +31 (0)73-6877 817 
E mvandewiel@hnbm.nl

Wil je liever gebeld worden? Dat kan natuurlijk ook!

Bel mij op