Onze sponsoren

Het Noordbrabants Museum is zijn trouwe sponsoren bijzonder dankbaar. Daarom geven wij onze sponsoren het exclusieve recht om gebruik te maken van onze museumlocaties.

Ook sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Onze hoofdsponsoren

RabobankRabobank is al jarenlang hoofdsponsor van Het Noordbrabants Museum en is een actieve partner met wie we nauw samenwerken. De bank organiseert regelmatig exclusieve bijeenkomsten voor relaties en cliënten in het museum. Zo maakt Rabobank cultuur toegankelijker voor iedereen.

Renschdael Art FoundationRenschdael Art Foundation  en Het Noordbrabants Museum werken al jarenlang samen om spraakmakende tentoonstellingen samen te stellen van internationale kunstenaars die voor het eerst een solo tentoonstelling in Nederland hebben. Op dit moment is het werk van Shao Fan te zien. Eerder waren de werken te zien van Ali Banisadr (2019), Manish Nai (2018), Chiharu Shiota (2017), Claire Morgan (2016), Georgia Russell (2015), Francis Bacon (2014) en Lita Cabellut (2013).


Onze stersponsoren

   LOGO VDL NL Rgb Ow Photo Bijgesneden      DMG Logo     

De Mandemakers Groep
VDL Groep
VDL Groep steunt Het Noordbrabants Museum vanuit de gedachte dat cultuur onlosmakelijk verbonden is met onze samenleving en bepalend is voor wat onze samenleving definieert. Om deze identiteit te kunnen behouden is het van belang om organisaties en projecten die streven naar het behoud van de cultuur, een steuntje in de rug te geven.

Onze co-sponsoren

  Logo Avans Hogeschool          Boelens de Gruyter  Clavis Logo Ff8500 717171        Co Sponsor Coffr          Mansveld Logo Techniek CMYK Sikkens Offpack Shape Gradient Logo Cmyk   VL Logo Transparant

 

 

     

Avans Hogeschool
Onder de noemer Brabantse Nieuwe krijgen jonge, veelbelovende kunstenaars uit Noord-Brabant een podium in Het Noordbrabants Museum. Avans Hogeschool sponsort als partner van het museum deze tentoonstellingenreeks en ondersteunt de visie van het museum, dat ontwikkeling van talent en samenwerking hand in hand gaan
Boelens de Gruyter
Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming. Een warm hart voor cultureel 's-Hertogenbosch blijkt uit de steun voor Het Noordbrabants Museum.
Clavis
Directievoering, family office, structurering en planning, beleggen en risk management. Clavis is een complete financieel serviceverlener van advies tot en met uitvoering. Wat in de markt veelal ontbreekt bij de uitvoering van deze begrippen, vindt Clavis essentieel: cliënten zitten in de driver’s seat!
COFFR
COFFR is primair een vastgoedplatform voor investeren, projectontwikkeling, beheren en fondsstructurering ten behoeve van haar relaties. Doel van COFFR is om de komende jaren door aankoop en projectontwikkeling verschillende vastgoedfondsen te creëren en te beheren.
Mansveld Techniek
Mansveld Techniek staat bekend om de realisatie van toonaangevende projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, beveiligingstechniek, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Mansveld bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.
Sikkens
In Het Noordbrabants Museum zijn veel wanden, deuren en plafonds geschilderd met de verven van Sikkens. Met zo'n partner sta je er perfect gekleurd op. En dat kan Sikkens in ons museum ook aan hun relaties laten zien.
Van Lanschot
Een bank die u begrijpt en de juiste vragen weet te stellen. Alleen zo kunt u alles van waarde beschermen, uw vermogen laten groeien en doorgeven aan de volgende generatie. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.

Businessclub Het Noordbrabants Museum

ABN AMRO Logo Meespierson Jpeg    Banning Logo Domein Zwart Mint Cmyk       BIM Logo RGB Compact DEF        COFFEE3 Logo Toevoeging Keuze    Cox   CTAC LOGO GRIJS 500X200         DetweesnoekenEnexis Groep          Logo Site JPEG            Hesdo Since 1973 Alle Brands                 Heijmans Logo Pos Yellowbox RGB      Hizkia Nieuw       Logo Bankiers      HC GT LOGO LONG BLUE                  Logo H O RGB            Huijbregts Notarissen Adviseurs            ITSN Logo RGB     Jbalogo Liggend Pos 1 1Kuijpersrgb     Labrys      LXA PMS375 LANG EPS  Maisonvandenboer2012 Logo POS Logo Misterdesign Documentcenter Brabant Primair    Simac Logo Rgb    Snijders Logo RGB 2    Eduard Strang Logo 2019 Trigion Logo Ho Kow VDV Logo 2012 G       WBOOKS Logo Zw         Logo Wedeflex Klein FULL COLOR       Wienerberger Hr

ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO MeesPierson geeft persoonlijke aandacht en dienstverlening op maat in elke levensfase. Gespecialiseerde private bankers geven klanten waardevol advies.
Banning
BANNING is een onafhankelijk full service kantoor met ruim 50 gespecialiseerde advocaten die hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen en overheden leveren tegen scherpe tarieven.
Bossche Investerings Maatschappij
De BIM maakt ondernemen mogelijk en waar het kan ook makkelijker. De BIM brengt ondernemers samen en stimuleert de economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Alles met als doel om bij de top 5 van steden met het meest gunstige economische vestigingsklimaat te horen.
Coffee3
Klanten van Coffee3 vinden dat hun medewerkers en klanten het lekkerst kopje koffie (of thee) verdienen tegen een eerlijke prijs. Bij Coffee3 zijn Nederlandse MKB organisaties aan het goede adres voor machines, ingrediënten en service & onderhoud en kunnen kiezen uit diverse ‘A-merk warme dranken concepten’.
Ctac
Business & Cloud Integrator Ctac helpt klanten om hun concurrentiepositie te verbeteren, de kosten te verlagen en de omzet te verhogen. Dat doet Ctac door elke dag waarde toe te voegen. Door mee te denken. En door de dagelijkse business van opdrachtgevers te ondersteunen.
De Twee Snoeken
Verbindend, verantwoordelijk en bevlogen. De Twee Snoeken heeft een team ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici, ict’ers en communicatiedeskundigen dat staat voor een integrale aanpak van kleinschalige aanpassingen in uw woning tot grootstedelijke opgaven zoals aardgasloze wijken, dorpen en steden.
Enexis
Netbeheerder Enexis transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben.
Gasseling Search
Dit executive search bureau richt zich op organisaties en kandidaten die actief zijn op het snijvlak privaat publiek. Wij werven en selecteren voorzitters, toezichthouders, bestuurders, directeuren en MT-leden.
Hesdo
Hesdo is sinds haar oprichting in 1973 uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in consumentenelektronica. Heel bekend zijn de babyfoons.
Heijmans
Al vele jaren mag Het Noordbrabants Museum rekenen op de steun van Heijmans. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen. Bekijk hier de hand van Heijmans: bijzondere projecten door de manier van denken en (samen)werken. En altijd met bewezen resultaat.
Hizkia van Kralingen
Hizkia Van Kralingen bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Ook Het Noordbrabants Museum zet met regelmaat deze specialist in.
Hof Hoorneman Bankiers
Deze bank helpt bij het verder op- of uitbouwen van vermogen.
Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch is al jarenlang een heerlijk thuiskomen voor vele toeristen. ‘Als je in Hotel Central bent, dan wil ik dat je aan alles merkt dat je in het hart van Brabant bent. Dat je je helemaal welkom voelt. Lekker op je gemak en aangenaam verwend. Dit is thuiskomen.’ Karin Rademaker
Van Hoven & Oomen
Van Hoven & Oomen biedt al meer dan 40 jaar diensten op het gebied van vastgoed. De aanpak kenmerkt zich door strijdvaardigheid voor de klant. Helder, concreet en weldoordacht. Niet om het gevecht, maar om de winst. De winst voor de klant. Dat is de inzet. Dat is het doel.
Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Een modern, cliëntgericht, betrouwbaar en professioneel notariaat in ’s‑Hertogenbosch en Vlijmen. Juist in deze tijd vernieuwt en verbetert Huijbregts steeds zijn dienstverlening. Zo zijn ze aangesloten bij Lexunion, International Legal & Notarial Strategies, een Europees samenwerkingsverband van notarissen.
ITSN
ITSN stelt iedere medewerker van elke organisatie in staat meer te bereiken met ICT.
Jeroen Bosch Advocaten
Jeroen Bosch Advocaten heeft letselschade specialisten in huis. Het streven is het geluk aan slachtoffers terug te geven door letselschade efficiënt en klantvriendelijk af te wikkelen. Kunst gebaseerd op Jheronimus Bosch maakt van de kantoren een inspirerende werkplek.
Kuijpers
Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.
Labrys Reizen
De vrienden van Het Noordbrabants Museum gaan al jaren met veel plezier en goed georganiseerd op excursie naar buitenlandse steden met Labrys Reizen.
LXA The Law Firm
LXA is een advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en investeerders. Alle advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels maar vooral de mogelijke oplossingen. Door hoge partnerbetrokkenheid en korte lijnen zijn relaties verzekerd van een vaste contactpersoon en snelle service.
Maison van den Boer
Maison van den Boer is Nederlands grootste partycateraar én eigenaar van de MuseumBrasserie in Het Noordbrabants Museum.
MisterDesign
MisterDesign is aanbieder van design meubels van meer dan 100 merken uit binnen- en buitenland. De design meubelen, verlichting en woonaccessoires zijn via de webshop of in de winkel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch te koop.
Ricoh Document Center Brabant
Innovatieve documentoplossingen van de plaatsing van een printer tot implementatie van een compleet managementinformatiesysteem. De expertise van Ricoh Document Center Brabant in Eindhoven is informatiestromen optimaliseren. Dat scheelt tijd en kosten, creëert overzicht en werkt prettiger.
Simac Techniek
Samen met klanten en partners ontwikkelt Simac hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van bedrijfsprocessen tot doel hebben. Dat noemen ze teamnology.
Snijders Advocaten
Een snel groeiend advocatenkantoor in Den Bosch, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Alle medewerkers gaan voor de meest effectieve strategie op het juiste moment.
Eduard Strang Verhuizingen
Dit erkend verhuisbedrijf onderscheidt zich door werkelijk haar klanten te ontzorgen. Strang beschikt over lange ervaring, nationaal en internationaal en biedt service die ver uitgaat boven het gemiddelde.
Trigion
Al jarenlang is Trigion onze vaste partner voor het leveren en opleiden van de beveiligers in het museum. Nederland een stukje veiliger maken. Daar gaat Trigion voor. Met ruim 6.000 medewerkers is Trigion het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland.
Vanderven Oriental Art
Vanderven Oriental Art is gespecialiseerd in Aziatische kunst met de nadruk op de Chinese export porselein, en af ​​en toe Chinees porselein gemaakt in de Chinese smaak daterend uit de 17e en 18e eeuw.
WBOOKS
Uitgeverij WBOOKS geeft vele van onze tentoonstellingscatalogi uit.
Wédéflex Duurzame Daksystemen
Specialist in duurzame daksystemen. Wédéflex kiest altijd voor de beste producten, de beste dienstverlening en werkt alleen samen met de beste dakdekkerbedrijven (Wédéflex Established Dealers).
Wienerberger
Wienerberger gelooft in de kracht van keramiek. Door brede, internationale ervaring, laat het bedrijf hun bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven brengen. Bekijk hier de wereld van Wienerberger.

Bekijk ook:

Voor telefonisch contact

Het museum heeft een ANBI-status

100% ten goede aan ambities