Word vriend

Onze vrienden hebben een streepje voor

Steun het museum, word vriend en geniet met de persoonlijke vriendenpas van gratis entree tot een diversiteit aan tentoonstellingen in 2 musea, Jaarlijks zijn er voor vrienden exclusieve ontvangsten, lezingen door conservatoren en (buitenlandse) excursies. Met de vriendennieuwsbrief blijf je als vriend op de hoogte van het laatste museumnieuws. Word nu vriend!

Je kunt kiezen uit deze vriendschappen:

Sluijtersvriend - vriendschap voor 1 persoon, € 35 per jaar
Bruegelvriend - vriendschap voor 2 personen, € 125 per jaar
Boschvriend - vriendschap voor 2 personen, € 250 per jaar
Van Goghvriend - vriendschap voor 2 personen, € 1.000 per jaar

Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de type vrienden? Download dan dit overzicht met de privileges.

Wil je altijd met je partner of een vriend(in) de ontvangsten bijwonen, dan kun je beiden Sluijtersvriend worden. Ook kun je kiezen voor een Bruegel-, Bosch- of Van Goghvriendschap voor twee personen.

Ja, ik word vriend!
Het was geweldig vanmorgen!! Wij hebben erg genoten van al het moois.
M. van der Heijden, vriend sinds Koningsdag 2016

Fiscaal aantrekkelijk het museum steunen

De Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor zijn vriendencontributies en eventuele donaties aan de Stichting Vrienden fiscaal aftrekbaar. Via een 'overeenkomst periodieke gift' kun je steun voor vijf jaar vastleggen. In dat geval is er geen drempel en geen maximum van toepassing op de aftrekbaarheid van de bijdrage en kan het zo maar zijn dat je voor hetzelfde bedrag de vriendschap kunt upgraden, bijvoorbeeld van Sluijters- naar Bruegelvriend of van Bruegel- naar Boschvriend. Lees hier meer over deze ANBI-status.

Meer informatie? Neem contact op!

140404 Museumburen3 LR Heb je een vraag? Bekijk dan onze antwoorden op de veelgestelde vragen! Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op via T +31 (0)73-6877 817 of stuur een e-mail naar vrienden@hnbm.nl

Bekijk ook:

Tip!

Geef een vriendschap cadeau!
Al vanaf € 35 per jaar

Alle activiteiten voor vrienden op een rij

Alle antwoorden & contactgegevens