Foto Joep Jacobs

Werken bij het museum

Junior registrator

Kansplaats (32 uur per week)

Je functie
Met deze tijdelijke functie stellen we een net afgestudeerde museumprofessional in staat kennis te maken met collectiebeheer in de breedste zin van het woord. De junior registreert objecten in Adlib en ondersteunt de registrator bij tentoonstellingsprojecten, zowel administratief als op zaal. Een dag per week werk je samen met de depotbeheerder. Daarnaast bieden we je de ruimte om zelfstandig kleine tentoonstellingsprojecten te organiseren die plaatsvinden in de tuingalerij van het museum, waarbij alle facetten aan bod komen: contracten, verzekering en logistiek. Als junior registrator ben je werkzaam binnen het team registratie, bestaande uit vijf medewerkers. Het team registratie maakt onderdeel uit van de afdeling Collectie, Presentatie en Educatie.


Je profiel
Je beschikt over een (net) afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur de Reinwardt Academie. Je bent praktisch ingesteld en goed in plannen, organiseren en samenwerken, je kunt uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren in het Nederlands en in het Engels en je bent accuraat en resultaatgericht.

Lees hier de volledige vacature

 

Nieuwe vacatures en solliciteren

Vind je ons museum een interessante werkplek? Check dan regelmatig deze pagina of volg ons op Twitter via @NoordbrabantsM of op LinkedIn, dan mis je zeker niets van de toekomstige vacatures.

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling. Je kunt alleen reageren op specifieke vacatures.