Foto bymarjo

Travel trade

Informatie voor reisorganisaties, hotels en toeristische branche

In Het Noordbrabants Museum maak je kennis met de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant. Er zijn altijd vernieuwende presentaties en tentoonstellingen voor een breed publiek. En dat midden in het prachtige historische centrum van 's-Hertogenbosch. Een bezoek is dan ook ideaal te combineren met een van de vele toeristische attracties in dit unieke stadscentrum.

Click for English

Let op: extra informatie met betrekking tot het coronavirus

Vooralsnog zijn groepsontvangsten, rondleidingen en arrangementen helaas niet mogelijk. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of bekijk hier een overzicht van alle maatregelen. 

Tarieven

Voor reisorganisaties, hotels en andere organisaties uit de toeristische branche hanteren we voordelige tarieven voor het museum. We bespreken graag persoonlijk je wensen en de mogelijkheden die het museum te bieden heeft.

Ons aanbod

Voor groepen zijn er diverse rondleidingen te boeken. Zo zijn er rondleidingen langs de museumcollectie. Over Vincent van Gogh, over oude meesters als Breugel of over de kunst van nu. Maar ook bij de steeds wisselende tentoonstellingen zijn rondleidingen te boeken. Onze rondleiders geven op een toegankelijke wijze uitleg over de kunstenaars en kunststromingen.

Een rondleiding gebeurt altijd door een museumdocent, duurt 60 minuten en kost €75 (Nederlands) / €90 (Engels/Duits/Frans) per groep van maximaal 15 personen.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11-17 uur
Kijk hier voor de meest actuele openingstijden.

MuseumBrasserie

Eten Drinken Shoppen Fotomarcbolsius 2De aantrekkelijke MuseumBrasserie ligt centraal in het gebouw. Hier kunnen groepen en individuele bezoekers terecht voor een kop koffie, een broodje of een glas wijn. Vraag naar de aparte menu’s voor groepen.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11-17 uur

Contact & route

Neem contact op met een van onze medewerkers van de afdeling Publieksservice.

T +31 (0)73 68 77 820
reservering@hnbm.nl

Klik hier voor informatie over de route en kort- en lang parkeren.

De faciliteiten in het museum

Te zien en te doen in het museum