Foto bymarjo

Het museum: decor voor jouw event

Sfeervolle zalen en de beste voorzieningen

Het Noordbrabants Museum is samen met Design Museum Den Bosch een van de grootste culturele attracties van Nederland. Met een veelheid aan cultuurhistorie, kunst en design onder één dak. Schitterende zalen, indrukwekkende historie, modern design en heerlijke tuinen. En dat in hartje Den Bosch.

Locatie voor jouw feest of bijeenkomst

Samen met culinair partner Maison van den Boer bieden we een grote variatie aan ruimtes en mogelijkheden voor arrangementen. Het Museumkwartier heeft alles om je feest of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Wat dacht je van een ontvangst in de monumentale Statenzaal? Of een feestelijke borrel in onze idyllische Patiotuin?

Bekijk zalen & tuinen
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto Willeke Machiels
  • Foto bymarjo

Bijzondere museale activiteiten

Rondleiding Van Gogh Uitsnede 2_bymarjoDoor de faciliteiten in ons museum krijgt je bijeenkomst - zakelijk of privé - extra cachet. Door je gasten een exclusieve rondleiding te bieden bijvoorbeeld, langs een bijzondere tentoonstelling of hoogtepunten uit de collectie. We openen graag speciaal voor je gasten de deuren van een expositie, ook buiten openingstijden. Of we laten een conservator van onze musea vertellen over een expositie of kunstenaar. We denken in ieder geval graag met je mee.

Culinair & gastvrij

Lekker Ontbijtje Broodjes BymarjoOp alle locaties in het Museumkwartier verzorgt partner Maison van den Boer op maat amuses, borrels, lunches, walking dinners of uitgebreide diners. Vanzelfsprekend geheel naar jouw wens. Maison van den Boer (drijvende kracht achter de MuseumBrasserie) staat voor beleving en gastronomie. Ten dienste van inspirerend zakendoen of een memorabel feest. De gastvrije crew ontvangt je met alle egards.

De ontvangst was verrassend voor onze gasten en tot in de puntjes verzorgd.

Vragen & reserveren

01 Bymarjo Kristy Van Erp 261017 0702 Voor verhuur gelden speciale voorwaarden, neem hiervoor contact met Kristy van Erp. Zij stuurt je desgewenst eerst een brochure toe en helpt je graag bij het organiseren van jouw evenement.

T +31 (0)73-6877 832
E evenement@hnbm.nl

Bekijk ook:

De mooiste dag van je leven vraagt om een wonderschone locatie