Theater-opstelling

Auditorium

Eigentijds design

Naast de Entreehal van Design Museum Den Bosch vind je het Auditorium. Een eigentijdse, intieme ruimte, ontworpen door de beroemde Braziliaanse designers Humberto en Fernando Campana. De ovalen wand is opgebouwd uit de vele houtlaagjes en is bekleed met Brabantse koeienhuiden.

 

Zaalinformatie

120 m2
jazz 40 personen
carré 20 personen
u-vorm 20 personen
receptie 150 personen
diner 60 personen

Mogelijkheden

Auditorium Vergadering 2Zeer representatief voor bijvoorbeeld een training, seminar, symposium, (jaar)vergadering, (product)presentatie, workshop, beurs, ontvangst, borrel, walking dinner of diner. Deze ruimte wordt vaak gebruikt in combinatie met de Entreehal.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
Het Auditorium is standaard voorzien van alle technische voorzieningen.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van het Auditorium zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

  • Theater-opstelling
  • U-vorm-opstelling
  • Carré-opstelling
  • Carré-opstelling
  • Theater-opstelling

Bekijk ook:

180 - 300 pers. | 290 m2