Foto Joep Jacobs

Blauwe Salon

Een intieme sfeer in Louis XV-stijl

In het Gouvernementspaleis, onderdeel van Het Noordbrabants Museum, bevindt zich ook de Blauwe Salon. Deze heeft eenzelfde vorstelijke sfeer als de Gele Salon maar is iets intiemer. De Blauwe Salon is ingericht in Louis XV-stijl, en is voorzien van een originele achttiende-eeuwse schouw, blauwe wandbespanning en een prachtige kroonluchter.

Zaalinformatie

62 m2
jazz 20 personen
carré 12 personen
u-vorm 20 personen
receptie 30 personen
diner 14 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Blauwe Salon Receptieopstelling Foto By Marjo 1 De intieme Blauwe Salon is geschikt voor bijvoorbeeld een klein ontvangst of een exclusief diner.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
In de Blauwe Salon kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking en/of extra belichting. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Blauwe Salon zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Over de Blauwe Salon

Blauwe Salon Willeke MachielsIn de Blauwe Salon hangen genreschilderijen uit de vroege 19e-eeuw aan de wand, van internationaal gewaardeerde Brabantse kunstenaars als Petrus van Schendel en Adriaan de Lelie.

Impressie

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto Willeke Machiels
  • Foto Manola van Leeuwe
  • Foto bymarjo

Bekijk ook:

20 - 50 pers. | 93 m2