Receptie-opstelling

Entreehal

Licht en ruimtelijk

De Entreehal van Design Museum Den Bosch is een prachtig staaltje moderne architectuur. De ruimte is licht en open. De glazen wanden bieden zicht op de historische binnenstad en de schitterende Paleistuin. Een witte trap slingert zich in de hal verleidelijk naar bovengelegen tentoonstellingszalen en is een echte blikvanger. Ook de ontvangstbalie valt op door haar moderne ontwerp: een organische vorm opgebouwd uit honderden laagjes hout.

 

Zaalinformatie

290 m2
receptie 300 personen
diner 180 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Entreehal SMS - 6 - van MBGeschikt voor borrel, ontvangst, bedrijfs- of huwelijksfeest, concert, walking dinner, diner, modeshow. De Entreehal is te gebruiken na sluitingstijd van het museum en wordt vaak gebruikt in combinatie met het Auditorium.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
In de Entreehal kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking en/of extra belichting. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
De Entreehal is te gebruiken na sluitingstijd van het museum. Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Entreehal zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

  • Foto bymarjo
  • Receptie-opstelling
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo

Bekijk ook: