Gedeputeerdenkamer

Historische grandeur

In het Griffiegebouw - naast de MuseumBrasserie - ligt de Gedeputeerdenkamer. De voormalige vergaderkamer van de Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. Het is een bijzondere, sfeervolle ruimte met een authentiek laat 19e-eeuws interieur, inclusief schouw, behangsels en plafondschildering.

Zaalinformatie

54 m2
theateropstelling 45 personen
jazz 20 personen
carré 16 personen
u-vorm 20 personen
receptie 60 personen
diner 30 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Vergadering, presentatie, workshop, training, lunch, diner. Gebruik kan eventueel in combinatie met naastgelegen Griffierkamer. De ruimte is voorzien van eigentijds meubilair en heeft alle moderne faciliteiten die een moderne vergaderzaal nodig heeft.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
De Gedeputeerdenkamer is voorzien van alle technische voorzieningen zoals: een beamer, een dynamisch filmscherm, een microfoon, speakers en draadloos internet. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Gedeputeerdenkamer zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

Bekijk ook: