Foto Joep Jacobs

Gele Salon

Feestelijk en vorstelijk

De Gele Salon in Het Noordbrabants Museum is bij uitstek een feestelijke ruimte. Deze salon bevindt zich in het 18e-eeuwse Gouvernementspaleis en is ingericht in empirestijl. Door de prachtige goudgele wandbespanning, de kroonluchters, de schouw, het houten parket en de omringende bloemstillevens, ademt deze zaal een vorstelijke en toch intieme sfeer.

 

Zaalinformatie

93 m2
theateropstelling 50 personen
receptie 50 personen
diner 50 personen
jazz 40 personen
carré 20 personen
u-vorm 20 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Gele Salon Borrel Willeke MachielseOntvangst, trouwceremonie, diner, intiem concert, training, lezing of bijzondere vergadering. Gebruik je de Gele Salon dan maak je vanzelf ook gebruik van de aangrenzende Blauwe Salon, de entree van de Gele Salon. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
In de Gele Salon kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking en/of extra belichting. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Gele Salon zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto Manola van Leeuwe

Bekijk ook:

12 - 30 pers. | 62 m2