Griffierkamer

Warm en intiem

In het Griffiegebouw - naast de MuseumBrasserie - ligt de Griffierkamer: een intieme ruimte met historische sfeer, voorzien van modern meubilair en vergaderfaciliteiten. De Griffierkamer is zelfstandig te gebruiken of in combinatie met de Gedeputeerdenkamer.

Zaalinformatie

35 m2
theateropstelling 20 personen
jazz 12 personen
carré 12 personen
u-vorm 12 personen
receptie 25 personen
diner 20 personen

Mogelijkheden

Vergadering, workshop, training, diner, lunch, borrel. Gebruik kan eventueel in combinatie met naastgelegen Gedeputeerdenkamer.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
De Griffierkamer is voorzien van alle technische voorzieningen zoals: een beamer, een dynamisch filmscherm, een microfoon, speakers en draadloos internet. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Griffierkamer zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

Bekijk ook:

Gedeputeerdenkamer

16 - 50 pers. | 54 m2