Foto bymarjo

Patiotuin

Monumentaal en toch intiem

De Patiotuin is een intieme binnentuin die grenst aan de Statenzaal en de MuseumBrasserie. Het ontwerp is prachtig in al zijn eenvoud. De Patiotuin ademt rust. Een mooie locatie, te midden van drie eeuwen architectuur, voor gelegenheden die aandacht verdienen.

Capaciteit

receptie 80 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Trouwen PatiotuinDe Pationtuin is geschikt voor presentatie, ontvangst, borrel, feest of diner.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
In de Patiotuin kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Bijeenkomsten kunnen bij ons vanzelfsprekend ook buiten deze openingsuren van de musea plaatsvinden.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor het gebruik van de Patiotuin zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Impressie

  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo