Foto Marc Bolsius

Rabobankgalerij

Open en transparant - met zicht op de Paleistuin

Direct naast de Statenzaal ligt de Rabobankgalerij: de hal die de entree van Het Noordbrabants Museum verbindt met die van het Design Museum Den Bosch. Ook de MuseumBrasserie is via deze hal bereikbaar. De moderne vormgeving van de Rabobankgalerij vormt een prettig contrast met de omliggende historische ruimtes.

 

Zaalinformatie

225 m2
Receptie 150 personen
Let op! Bovenstaande aantallen zijn niet gebaseerd op de huidige maatregelen. Neem contact op via evenement@hnbm.nl of +31 (0)73-6877 877 voor meer informatie.

Mogelijkheden

Passage Symposium2 Willeke MachielsGeschikt voor en borrel of walking dinner. Je kunt de Rabobankgalerij eventueel gebruiken in combinatie met de Statenzaal, de Paleistuin, de entreehal van Design Museum Den Bosch en/of naastgelegen MuseumBrasserie.
De Rabobankgalerij is te gebruiken na sluitingstijd van het museum.

Praktische informatie

Technische voorzieningen
In de Rabobankgalerij kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking en/of extra belichting. In het gehele Museumkwartier is gratis draadloos internet aanwezig.
Openingstijden
De Rabobankgalerij is alleen te gebruiken na sluitingstijd van het museum. Het Museumkwartier is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur, met uitzondering van enkele feestdagen.
Ligging en bereikbaarheid
Het Museumkwartier ligt in het historische hart van 's-Hertogenbosch. De Markt en de Sint-Janskathedraal liggen beide op steenworp afstand. Het Museumkwartier is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
Tarieven & Contact
De kosten voor huur van de Rabobankgalerij zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via deze contactgegevens.

Over de Rabobankgalerij

Het ontwerp van de Rabobankgalerij is van Bierman Henket Architecten, die tekende voor de gehele restauratie, renovatie en nieuwbouw van het Museumkwartier in 2012. Door de lange transparante wand en deuren, heb je vanuit deze verbindingsgang prachtig zicht op de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum en direct toegang tot het terras.

Impressie

  • Foto Adriaan van Dam
  • Foto bymarjo
  • Foto Willeke Machiels
  • Foto Willeke Machiels
  • Foto Marc Bolsius

Bekijk ook:

max. 220 pers.

100 - 220 pers. | 207 m2