Nieuw

Jouw eigen museumgids

Inclusief gratis audiotour vol museumverhalen

Jouw eigen museumgids? In je broekzak! Onze museumgids-app tovert jouw smartphone heel eenvoudig om tot een mini-museumgids. Lees op je gemak de tentoonstellingsteksten, bekijk extra filmpjes en luister waar je maar wilt naar onze nieuwe audiotour met kunstliefhebber en theatermaker Lucas De Man. Vergeet niet je oortjes mee te nemen.

Zo werkt het

• Ga met je smartphone naar hnbm.uwmuseumgids.nl
  • Blader door de app en ontdek wat je leuk vindt
  • De nieuwe audiotour luisteren? Kies voor Start volledige tour onder Vaste collectie
  • Lees, kijk of luister thuis op je gemak nog eens verder

Gratis audiotour langs de vaste collectie

Zin om te zwieren tussen de bloemstillevens in de Gele Salon? Altijd al willen weten waar de bevelhebberstent van de Dikke Hertog lag opgeslagen? In onze gloednieuwe audiotour neemt kunstliefhebber en presentator Lucas De Man je mee door het museum. Met zijn fijne vertelstem deelt Lucas bijzondere museumverhalen die lang niet iedereen kent. Over de geschiedenis van ons gebouw, bijvoorbeeld, en de fantastische werken en kunstenaars. In elke zaal waar de audiotour te beluisteren is, vind je een cijfer met een icoontje van een koptelefoon. Zo heb je in elke zaal snel het juiste museumverhaal te pakken.

Download de Museumgids

Gebruik de museumgids voor, tijdens of na je bezoek aan het museum!

Ontdek meer