Contact en route

Zo zijn we bereikbaar

Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, geschiedenis en cultuur in hartje Den Bosch. Wandel door onze 18de-eeuwse-paleiszalen, vergaap je aan Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh, ontdek internationale topstukken en jonge talentvolle makers of duik in het verhaal van Brabant. Met ruim 5.000 vierkante meters aan tentoonstellingsruimte, een brasserie, museumwinkel en prachtige binnentuin is er altijd iets nieuws te ontdekken. Tot gauw!

BEZOEKADRES

Verwersstraat 41, 5211 HT 's-Hertogenbosch

POSTADRES

Postbus 1004, 5200 BA 's-Hertogenbosch

E-mailadres info@hnbm.nl
Telefoonnummer +31(0)73-6877 877 (bereikbaar tussen 10 en 13 uur)
Telefoonnummer groepsbezoek/rondleidingen +31(0)73-6877 820 (bereikbaar tussen 10 en 13 uur)

Heb je een vraag, klacht of suggestie? 

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar tussen 10 en 13 uur. Buiten deze tijden kun je het antwoord op je vraag vinden via een van de onderstaande opties.

Hoe bereik je het museum?

MET HET OPENBAAR VERVOER

Het Noordbrabants Museum ligt in hartje Den Bosch op zo'n 10 minuten wandelen van het Centraal Station. Volg eerst de borden naar de Markt, vanaf daar staat het museum aangegeven. Of neem op het station bus 11 en stap uit bij de halte Zuidwal/Spinhuiswal. Vanaf daar loop je in 5 minuten naar het museum.

Ook rijden er van dinsdag t/m zondag gratis busjes door de stad via een vaste route. Je herkent de Blauwe Engelen aan hun blauwe kleding. De halte vind je aan het Stationsplein. Klik hier voor het tijdschema en de routekaart.

MET DE FIETS

Kom je met de fiets? Zet 'm niet voor de poort van het museum, maar stal je fiets gratis en veilig in fietsenstalling Wolvenhoek. Deze fietsenstalling ligt direct naast het museum. Of kijk iets verderop in de Kerkstraat.

MET DE AUTO

Parkeren doe je gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage Sint-Jan aan de Hekellaan. Meer weten over parkeren? Klik hier. Vanuit onze duurzaamheidsgedachte hopen we dat bezoekers met een duurzaam vervoermiddel naar het museum komen.

Waar vind je ons?

Het Noordbrabants Museum

Verwersstraat 41
5211 HT 's-Hertogenbosch

Open in Google Maps

Hoe kunnen we je helpen?