Jouw evenement in het museum

Een sfeervol decor

Een evenement in onze monumentale Statenzaal met glas-in-loodramen, een verrukkelijk diner tussen de kunst in de Gele Salon of een borrel in de intieme Patiotuin? Het Noordbrabants Museum is een inspirerende omgeving voor jouw evenement. Onder toeziend oog van onze Brabantse meesters, internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers, maken we ieder evenement er eentje om in te lijsten. Onze schitterende zalen, indrukwekkende historie en heerlijke tuinen in hartje Den Bosch nodigen uit er een prachtige dag van te maken.

EXCLUSIEF GEBRUIK LOCATIES VOOR PARTNERS

Onze partners genieten van diverse voordelen, als dank voor hun steun. Daarom krijgen zij het exclusieve recht om gebruik te maken van de museumlocaties voor kleine en grote sfeervolle ontvangsten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling development via onderstaande knop. Wil je het officiële ja-woord geven in het museum? Dat is wel voor iedereen mogelijk!

Locatie voor jouw vergadering of bijeenkomst

Zakelijke meeting of congres? Het Noordbrabants Museum heeft verschillende ruimtes, tuinen en zalen voor een (in)formeel samenzijn voor onze sponsoren. Culinair partner Maison van den Boer zorgt voor smakelijke arbeidsvitaminen.

Uit de kunst

Een bijeenkomst in het museum blijft je nog maandenlang bij. Speciaal voor je gasten openen we ook buiten openingstijden onze deuren. Verras hen met een exclusieve rondleiding langs een bijzondere tentoonstelling of de hoogtepunten uit onze collectie, laat een conservator meer vertellen over een expositie of kunstenaar. We denken graag met je mee.

Culinair en gastvrij

Onze culinair partner Maison van den Boer, de drijvende kracht achter de MuseumBrasserie, zorgt voor de nodige food for thought. Van borrels en lunches tot walking dinners of uitgebreide diners; we verzorgen ze geheel naar de wensen van onze partners. Ten dienste van inspirerend zakendoen of een memorabel feest. Onze gastvrije medewerkers staan voor je klaar!

Hartje stad

Onze zalen en tuinen zijn geschikt voor kleine en grote evenementen, tot wel 200 personen. Het Noordbrabants Museum ligt in het historische hart van Den Bosch, met de Markt en de Sint-Janskathedraal op steenworp afstand. Het museum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeergarage Wolvenhoek vind je om de hoek en vanaf Centraal Station is het 10 minuten lopen.

✓ Een locatie in het centrum van Den Bosch
✓ Keuze uit meerdere grote en kleine zalen
✓ Overal is gratis WiFi beschikbaar
✓ Beamer, dynamisch filmscherm en andere technische voorzieningen
✓ Het museum is rolstoeltoegankelijk

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact op met een van onze eventmanagers: Laura Limburg en Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 832 (huwelijken) of +31 (0)73-6877 883 (verhuur)

Waar vind je ons?

Het Noordbrabants Museum

Verwersstraat 41
5211 HT 's-Hertogenbosch

Open in Google Maps

Bekijk ook