Ga zelf op onderzoek

Gratis groepsbezoek voor studenten

Zelf met een groepje op onderzoek uit? Natuurlijk mag je ons museum op eigen houtje verkennen. Leuk zelfs! Het kost niks extra’s en voor studenten tot en met 18 jaar (en hun noodzakelijke begeleiding) is de entree nog gratis ook!

Zalen vol verhalen

Ons museum hangt tjokvol verhalen. Verhalen over beroemde kunstenaars en hun schilderijen, maar ook over Brabantse tradities en de geschiedenis van de provincie: te veel om in één dag te ontdekken. Geef vooraf dus vooral aan in welk deel (of welke delen) van het museum jullie willen verdwalen. Is dat oude kunst, Van Gogh in Brabant, moderne kunst, hedendaagse kunst, Het verhaal van Brabant of misschien één of meerdere tijdelijke tentoonstellingen? Geef jullie voorkeur aan op het aanmeldformulier onder het kopje Opmerkingen en/of bijzonderheden.

We bespreken van tevoren graag telefonisch met je hoe we jullie zelfstandige bezoek zo leuk en prettig mogelijk kunnen laten verlopen. En wist je dat je ook gebruik kunt maken van ons aanbod voor in de klas? We updaten het regelmatig! Houd onze website dus goed in de gaten.

  • Geschikt voor mbo, hbo en wo
  • Gratis groepsbezoek
  • Zelfstandig verdwalen in het museum

Leerdoelen

  • Ontdekken
  • Zelfstandigheid
  • Leren onderzoeken

Praktische informatie

Leerweg mbo, hbo en wo
Wanneer dinsdag en vrijdag tussen 11 en 17 uur
Kosten gratis (wanneer vooraf gereserveerd)
Reserveren twee weken van tevoren

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over een van onze museumlessen? Je kunt ons altijd bellen of mailen via onderstaande contactgegevens. We helpen je graag verder.

+31 (0)73-6877 820 / reservering@hnbm.nl

Bekijk meer