Travel trade

Reisorganisaties, hotels en de toeristenbranche

De mooiste manier om door Noord-Brabant te reizen: een bezoek aan Het Noordbrabants Museum. Met fascinerende presentaties en tentoonstellingen brengen we de kunst, geschiedenis en cultuur van de provincie in hartje Den Bosch tot leven. Combineer een museumbezoek met een dagje dwalen door de Bossche straten, een boottocht over de Binnendieze of bourgondisch genieten in een van de restaurants!

Aangepast tarief

Museumbezoek als onderdeel van een vakantie? Werken we graag aan mee. Voor reisorganisaties, hotels en andere organisaties uit de toeristenbranche hanteren we voordelige tarieven. We bespreken graag persoonlijk je wensen en de mogelijkheden.

Reis mee

Een rondleiding is de mooiste manier om niets van het museum te missen. Laat je meenemen langs de werken van Vincent van Gogh, bijpraten over oude meesters als Bruegel of kom meer te weten over de kunst van nu. Onze kunstkenners vertellen honderduit over de kunstenaars, hun werken en het verhaal erachter. Loop mee en laat je (ver)leiden!

Praktische informatie

Groepsgrootte max. 15 personen per rondleider
Duur 60 minuten
Starttijd dinsdag t/m zondag tussen 11.15 en 15.30 uur
Talen Nederlands, Duits en andere talen op aanvraag
Kosten per rondleiding € 95 (Nederlands) en € 110 (anderstalig)
Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze afdeling Publieksservice.

+31 (0)73-6877 820 / reservering@hnbm.nl

Hoe kunnen we je helpen?