Welkom in Het Noordbrabants Museum

Leuk dat je komt

Leuk dat je ons museum wilt bezoeken. Je bent van harte welkom. Om je bezoek zo leuk en aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal handige weetjes en praktische informatie voor je op een rij gezet. Tot gauw!

#1 Voorafgaand aan je bezoek

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voor ons op de eerste plaats. Tickets zijn te koop aan de kassa of via de online ticketshop. Reserveer je vooraf een ticket via de online ticketshop? Je ticket is de hele dag geldig, een tijdslot kiezen hoeft niet meer. Op deze manier kunnen we je wel vooraf van praktische informatie voorzien.

#2 Tijdens je bezoek

Het museum is aangepast aan de actuele maatregelen. We vragen je de aanwijzingen van onze medewerkers en onderstaande bezoekregels op te volgen.

  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, dit mag wel
  • Volg de voorgeschreven hygiënemaatregelen: desinfecteer en was je handen zo vaak mogelijk, hoest en nies in je elleboog en vermijd handen schudden

#5 Steun het museum

Fan van Het Noordbrabants Museum? Word vriend of doneer eenmalig; elke bijdrage – hoe klein ook – helpt ons verder. Met jouw bijdrage wordt ons museum bovendien ook een beetje van jóú.

Bekijk de mogelijkheden

Welk bedrag wil je doneren?

Ander bedrag kiezen?

Hoe kunnen we je helpen?