8 februari 2023

Het Noordbrabants Museum stelt Jasmijn de Visser aan als zakelijk directeur

Persbericht

Op 3 april verwelkomt het Noordbrabants Museum Jasmijn de Visser als zakelijk directeur. De Visser (’s-Hertogenbosch, 1976) heeft zowel in de culturele sector als in het bedrijfsleven haar sporen verdiend. Opgeleid als controller werkte ze jarenlang bij Van Lanschot Bankiers in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam. Haar overstap naar de cultuur maakte ze in 2015 toen ze controller en vervolgens adjunct directeur werd van het Chassé Theater in Breda. Tussentijds was zij onder andere adviseur bij het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Ook bekleedde ze enkele maatschappelijk functies in de culturele sector.

De Visser is een uitstekende finance professional maar bovenal een mensgerichte manager. Zij is iemand die een veilige omgeving weet te creëren voor medewerkers en bovendien een goed oog heeft voor wat binnen en buiten de organisatie speelt.

Jasmijn de Visser: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten als zakelijk directeur van Het Noordbrabants Museum. Om samen met deze gedreven collega’s Het Noordbrabants Museum verder vorm te geven voelt als een eer. Het museum betreedt met prachtige ambities een nieuw tijdperk en ik verheug me daar samen de schouders onder te mogen zetten.

Directeur-Bestuurder Jacqueline Grandjean: “We verheugen ons op de komst van Jasmijn. Met haar brede ervaring en haar open persoonlijkheid heeft ze alles in huis om met ons de toekomst van Het Noordbrabants Museum verder uit te bouwen”.