Werken bij

Onze vacatures

Het Noordbrabants Museum is niet alleen hét museum voor kunst, geschiedenis en cultuur in Brabant, het is óók de allerleukste plek om te werken! Word jij onze nieuwe collega?

VACATURES EN SOLLICITEREN

Altijd al bij het museum willen werken? Hier vind je alle openstaande vacatures. Volg ons ook op Twitter en LinkedIn voor het laatste vacature-nieuws. Goed om te weten: open sollicitaties nemen we niet in behandeling, je kunt alleen reageren op openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Zakelijk directeur (1 fte, v/m/x)

Als zakelijk directeur garandeer je dat er een stevig financieel en organisatorisch raamwerk is, waarbinnen Het Noordbrabants Museum kan bloeien. Vanuit een ondernemende houding geef je leiding aan de bedrijfsvoering, waar een collegiale, niet-hiërarchische werksfeer centraal staat. Naast de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie, personeelszaken, ICT en huisvesting faciliteer je strategische ontwikkeling. Je bent sparringpartner en een verbindende factor binnen de organisatie en werkt nauw samen met de directeur-bestuurder.

Zoals hierboven genoemd wordt er binnen de organisatie samengewerkt aan het vormgeven van de langetermijnvisie en het verhaal van de toekomst van het museum. Als zakelijk directeur draag je de verantwoordelijkheid voor de vertaalslag naar strategisch zakelijk, financieel en personeelsbeleid.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je ook een goedwerkende website?