Werken bij

Onze vacatures

Het Noordbrabants Museum is niet alleen hét museum voor kunst, geschiedenis en cultuur in Brabant, het is óók de allerleukste plek om te werken! Word jij onze nieuwe collega?

VACATURES EN SOLLICITEREN

Altijd al bij het museum willen werken? Hier vind je alle openstaande vacatures. Volg ons ook op Twitter en LinkedIn voor het laatste vacature-nieuws. Goed om te weten: open sollicitaties nemen we niet in behandeling, je kunt alleen reageren op openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je ook een goedwerkende website?