Foto bymarjo

Sponsoring

Verwezenlijken van onze ambities is alleen mogelijk met de steun van subsidiënten, fondsen, bedrijven en particulieren. Die steun is een voorwaarde voor onder meer spraakmakende tentoonstellingen, de organisatie van activiteiten, het behoud van onze collectie, de aankoop van belangrijke kunstwerken en historische objecten, het doen van onderzoek, het maken van educatieve programma’s voor kinderen en jongeren.

Word ook sponsor!

Ook bijdragen aan kunst, geschiedenis en cultuur? Dan is een samenwerking met Het Noordbrabants Museum een waardevolle investering.  De mogelijkheden voor activaties, ontvangsten en netwerkmogelijkheden voor bedrijven zijn legio. Meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Development: Erna Baeten, hoofd development, via T +31 (0)73-6877 803 of E ebaeten@hnbm.nl of Maaike van de Wiel, relatiemanager, via T +31 (0)73-6877 817 of E mvandewiel@hnbm.nl

Deelnemers BankGiro Loterij bedankt!

Bgl Ggg Cheques Hetnoordbrabantsmuseum Roy Beusker Fotografie WEBSITEHet Noordbrabants Museum dankt deelnemers aan de BankGiro Loterij. Mede dankzij hen mocht het museum op het Goed Geld Gala op 12 februari 2019 deze mooie cheque in ontvangst nemen. Het Noordbrabants Museum is vaste culturele partner van de BankGiro Loterij en ontvangt jaarlijks een bijdrage en een bedrag dat bij elkaar is gebracht door liefhebbers van het museum die bij de BankGiro Loterij speciaal voor dit museum meespelen. De helft van hun lotprijs gaat rechtstreeks naar het museum van hun keuze. Met deze bijdragen versterkt het museum de collectie.

 

De komende jaren wil het museum de collectie verder uitbreiden. Wij dragen hier graag aan bij.
Michiel Verboven, Managing Director BankGiro Loterij

Trouwe partners dankbaar

Het Noordbrabants M150513 Renschdaelartfoundation LRuseum is zijn trouwe partners bijzonder dankbaar. Sponsoren laten de verbondenheid met ons museum, de collectie en tentoonstellingen zien door het organiseren van seminars, zakelijke ontvangsten met rondleidingen, exclusieve diners, educatieve en communicatieve ondersteuning van onze campagnes.

Onze subsidiënten

Logo Provincie Noord-Brabant     Gemeente 's-Hertogenbosch   

Provincie Noord-Brabant
Het Noordbrabants Museum is gelukkig met de financiële en niet-financiële steun van onze hoofdsubsidiënt provincie Noord-Brabant. De structurele subsidie stelt Het Noordbrabants Museum in staat om het ambitieniveau na te streven: een nationaal topmuseum in een goed geoutilleerd museumcomplex dat veel bezoekers trekt met afwisselende en kwalitatief hoogstaande tentoonstellingen. Met trots zijn we regelmatig gastheer voor representatieve doeleinden van de provincie.
Gemeente 's-Hertogenbosch
Het Noordbrabants Museum dankt de gemeente 's-Hertogenbosch voor de financiële en niet-financiële steun. De structurele subsidie stelt Het Noordbrabants Museum in staat om het ambitieniveau na te streven: een nationaal topmuseum in een goed geoutilleerd museumcomplex dat veel bezoekers trekt met afwisselende en kwalitatief hoogstaande tentoonstellingen.

Onze grondleggers

BGL CORP PAYOFF 2016 RGB     NBM Vrienden RGB Liggend

BankGiro Loterij
Al vanaf 2010 mag Het Noordbrabants Museum rekenen op de steun van de BankGiro Loterij. De samenwerking begon met een grote financiële bijdrage voor het mogelijk maken van de tentoonstelling Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie. Inmiddels is het museum al jaren vaste beneficiënt van de loterij. Deelnemers aan de BankGiro Loterij hartelijk bedankt! De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Bijna 600.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Over 2018 ontvingen 77 culturele instellingen samen € 79,4 miljoen dankzij de deelnemers aan de BankGiro Loterij.
Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum
De Stichting Vrienden van Het Noordbrabants Museum wil zo veel mogelijk particulieren verbinden aan Het Noordbrabants Museum. De vrienden ondersteunen het museum, ook in financiële zin, bij collectieaankopen, tentoonstellingen en projecten. Vrienden hebben een streepje voor en zij krijgen jaarlijks diverse ontvangsten, previews, inleidingen door conservatoren en excursies naar andere musea aangeboden.

Onze hoofdsponsoren

RB Logo Rgb             Paul van Rensch

Rabobank
Rabobank is al jarenlang hoofdsponsor van Het Noordbrabants Museum. Ook van de tentoonstelling Jheronimus Bosch - Visioenen van een genie (13 feb t/m 8 mei 2016). Rabobank is een actieve partner met wie we nauw samenwerken. De bank organiseert regelmatig exclusieve bijeenkomsten voor relaties en cliënten in het museum. Ook ontwikkelde Rabobank rondom de Bosch-tentoonstelling communicatieve en educatieve uitingen. Zo maakt Rabobank cultuur toegankelijker voor iedereen.
Renschdael Art Foundation
Al jarenlang stelt Het Noordbrabants Museum in samenwerking met Renschdael Art Foundation oogstrelende tentoonstellingen samen. In 2017 was de rode web-installatie van Chiharu Shiota, dé sensatie van de biënnale van 2015 te zien. Eerder maakte onze bezoekers dank zij Renschdael Art Foundation kennis met spraakmakende kunst van de kunstenaars: Lita Cabellut (2013), Francis Bacon (2014), Georgia Russell (2015), Claire Morgan (2016).

Onze stersponsoren

   LOGO VDL NL Rgb Ow Photo Bijgesneden    SIGNIFY LOGO CL RGB 

Signify
Voor de verlichting van de honderden kunstwerken in Het Noordbrabants Museum, verdeeld over ruim 5.000 vierkante meter, is gebruikgemaakt van energiezuinige LED-verlichting van Signify.
VDL Groep
VDL Groep steunt Het Noordbrabants Museum vanuit de gedachte dat cultuur onlosmakelijk verbonden is met onze samenleving en bepalend is voor wat onze samenleving definieert. Om deze identiteit te kunnen behouden is het van belang om organisaties en projecten die streven naar het behoud van de cultuur, een steuntje in de rug te geven.

Onze co-sponsoren

  Logo Avans Hogeschool        Logo BANNING Zonder Toevoeging Pms 1795 CMYK   Boelens de Gruyter  Clavis Logo Ff8500 717171        Co Sponsor Coffr          Mansveld Logo Techniek CMYK     Vdslogo2018  VL Logo 2018 Jpeg      

 

           

Avans Hogeschool
Onder de noemer Brabantse Nieuwe krijgen jonge, veelbelovende kunstenaars uit Noord-Brabant een podium in Het Noordbrabants Museum. Avans Hogeschool sponsort als partner van het museum deze tentoonstellingenreeks en ondersteunt de visie van het museum, dat ontwikkeling van talent en samenwerking hand in hand gaan
BANNING
BANNING is een onafhankelijk full service kantoor met ruim 50 gespecialiseerde advocaten die hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen en overheden leveren tegen scherpe tarieven.
Boelens de Gruyter
Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming. Een warm hart voor cultureel 's-Hertogenbosch blijkt uit de steun voor Het Noordbrabants Museum.
Clavis
Directievoering, family office, structurering en planning, beleggen en risk management. Clavis is een complete financieel serviceverlener van advies tot en met uitvoering. Wat in de markt veelal ontbreekt bij de uitvoering van deze begrippen, vindt Clavis essentieel: cliënten zitten in de driver’s seat!
COFFR
COFFR is primair een vastgoedplatform voor investeren, projectontwikkeling, beheren en fondsstructurering ten behoeve van haar relaties. Doel van COFFR is om de komende jaren door aankoop en projectontwikkeling verschillende vastgoedfondsen te creëren en te beheren.
Mansveld Techniek
Mansveld Techniek staat bekend om de realisatie van toonaangevende projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, beveiligingstechniek, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Mansveld bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.
Van Drunen Schoenfabriek
Van Drunen Schoenfabriek, producent van DUREA en GIJS schoenen, heeft in navolging op de speciale Jeroen Bosch schoen ook een Van Gogh schoen ontworpen voor heren en dames. Zo legt de fabriek de link naar vakmanschap in de voetsporen van Jheronimus Bosch en Vincent van Gogh.
Van Lanschot
Een bank die u begrijpt en de juiste vragen weet te stellen. Alleen zo kunt u alles van waarde beschermen, uw vermogen laten groeien en doorgeven aan de volgende generatie. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.

Businessclub Het Noordbrabants Museum

ABN AMRO Logo Meespierson Jpeg BIM Logo RGB Compact DEF         COFFEE3 Logo Toevoeging Keuze    Cox   CTAC LOGO GRIJS 500X200         DetweesnoekenEnexis Groep          Logo Site JPEG                 Logo Vgelder         Hesdo Since 1973 Alle Brands                 Heijmans Logo Pos Yellowbox RGB             Logo Bankiers      HC GT LOGO LONG BLUE                  Logo H O RGB            Huijbregts Notarissen Adviseurs                         ITSN Logo RGB     Jbalogo Liggend Pos 1 1Kuijpersrgb     Labrys      LXA PMS375 LANG EPS  Maisonvandenboer2012 Logo POS Logo Misterdesign     Simac Logo Rgb    Snijders Logo RGB 2    Eduard Strang Logo 2019Logo Thomas International Nederland Trigion Logo Ho Kow VDV Logo 2012 G       WBOOKS Logo Zw        Wienerberger Hr         Willaarts Klein

 

   

 

ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO MeesPierson geeft persoonlijke aandacht en dienstverlening op maat in elke levensfase. Gespecialiseerde private bankers geven klanten waardevol advies.
Bossche Investerings Maatschappij
De BIM maakt ondernemen mogelijk en waar het kan ook makkelijker. De BIM brengt ondernemers samen en stimuleert de economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Alles met als doel om bij de top 5 van steden met het meest gunstige economische vestigingsklimaat te horen.
Coffee3
Klanten van Coffee3 vinden dat hun medewerkers en klanten het lekkerst kopje koffie (of thee) verdienen tegen een eerlijke prijs. Bij Coffee3 zijn Nederlandse MKB organisaties aan het goede adres voor machines, ingrediënten en service & onderhoud en kunnen kiezen uit diverse ‘A-merk warme dranken concepten’.
Ctac
Business & Cloud Integrator Ctac helpt klanten om hun concurrentiepositie te verbeteren, de kosten te verlagen en de omzet te verhogen. Dat doet Ctac door elke dag waarde toe te voegen. Door mee te denken. En door de dagelijkse business van opdrachtgevers te ondersteunen.
De Twee Snoeken
Verbindend, verantwoordelijk en bevlogen. De Twee Snoeken heeft een team ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici, ict’ers en communicatiedeskundigen dat staat voor een integrale aanpak van kleinschalige aanpassingen in uw woning tot grootstedelijke opgaven zoals aardgasloze wijken, dorpen en steden.
Enexis
Netbeheerder Enexis transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben.
Gasseling Search
Dit executive search bureau richt zich op organisaties en kandidaten die actief zijn op het snijvlak privaat publiek. Wij werven en selecteren voorzitters, toezichthouders, bestuurders, directeuren en MT-leden.
Van Gelder Indian Jewellery
Van Gelder Indian Jewellery is een wereldwijde speler op het gebied van traditionele Indiase juwelen. Een familiebedrijf gerund vanuit 's-Hertogenbosch. Onlangs waren onze Gele en Blauwe Salon het decor voor een intiem klantenevent.
Hesdo
Hesdo is sinds haar oprichting in 1973 uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in consumentenelektronica. Heel bekend zijn de babyfoons.
Heijmans
Al vele jaren mag Het Noordbrabants Museum rekenen op de steun van Heijmans. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen. Bekijk hier de hand van Heijmans: bijzondere projecten door de manier van denken en (samen)werken. En altijd met bewezen resultaat.
Hof Hoorneman Bankiers
Deze bank helpt bij het verder op- of uitbouwen van vermogen.
Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch is al jarenlang een heerlijk thuiskomen voor vele toeristen. ‘Als je in Hotel Central bent, dan wil ik dat je aan alles merkt dat je in het hart van Brabant bent. Dat je je helemaal welkom voelt. Lekker op je gemak en aangenaam verwend. Dit is thuiskomen.’ Karin Rademaker
Van Hoven & Oomen
Van Hoven & Oomen biedt al meer dan 40 jaar diensten op het gebied van vastgoed. De aanpak kenmerkt zich door strijdvaardigheid voor de klant. Helder, concreet en weldoordacht. Niet om het gevecht, maar om de winst. De winst voor de klant. Dat is de inzet. Dat is het doel.
Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Een modern, cliëntgericht, betrouwbaar en professioneel notariaat in ’s‑Hertogenbosch en Vlijmen. Juist in deze tijd vernieuwt en verbetert Huijbregts steeds zijn dienstverlening. Zo zijn ze aangesloten bij Lexunion, International Legal & Notarial Strategies, een Europees samenwerkingsverband van notarissen.
ITSN
ITSN stelt iedere medewerker van elke organisatie in staat meer te bereiken met ICT.
Jeroen Bosch Advocaten
Jeroen Bosch Advocaten heeft letselschade specialisten in huis. Het streven is het geluk aan slachtoffers terug te geven door letselschade efficiënt en klantvriendelijk af te wikkelen. Kunst gebaseerd op Jheronimus Bosch maakt van de kantoren een inspirerende werkplek.
Kuijpers
Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.
Labrys Reizen
De vrienden van Het Noordbrabants Museum gaan al jaren met veel plezier en goed georganiseerd op excursie naar buitenlandse steden met Labrys Reizen.
LXA The Law Firm
LXA is een advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en investeerders. Alle advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels maar vooral de mogelijke oplossingen. Door hoge partnerbetrokkenheid en korte lijnen zijn relaties verzekerd van een vaste contactpersoon en snelle service.
Maison van den Boer
Maison van den Boer is Nederlands grootste partycateraar én eigenaar van de MuseumBrasserie in Het Noordbrabants Museum.
MisterDesign
MisterDesign is aanbieder van design meubels van meer dan 100 merken uit binnen- en buitenland. De design meubelen, verlichting en woonaccessoires zijn via de webshop of in de winkel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch te koop.
Simac Techniek
Samen met klanten en partners ontwikkelt Simac hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van bedrijfsprocessen tot doel hebben. Dat noemen ze teamnology.
Snijders Advocaten
Een snel groeiend advocatenkantoor in Den Bosch, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Alle medewerkers gaan voor de meest effectieve strategie op het juiste moment.
Eduard Strang Verhuizingen
Dit erkend verhuisbedrijf onderscheidt zich door werkelijk haar klanten te ontzorgen. Strang beschikt over lange ervaring, nationaal en internationaal en biedt service die ver uitgaat boven het gemiddelde.
Thomas International
Thomas helpt bij het ontwikkelen van mens, team en organisatie. Ontdek hoe assessments de ontwikkeling van mens, team en (organisatie)cultuur optimaliseren door inzicht, analyse en actie.
Trigion
Al jarenlang is Trigion onze vaste partner voor het leveren en opleiden van de beveiligers in het museum. Nederland een stukje veiliger maken. Daar gaat Trigion voor. Met ruim 6.000 medewerkers is Trigion het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland.
Vanderven Oriental Art
Vanderven Oriental Art is gespecialiseerd in Aziatische kunst met de nadruk op de Chinese export porselein, en af ​​en toe Chinees porselein gemaakt in de Chinese smaak daterend uit de 17e en 18e eeuw.
WBOOKS
Uitgeverij WBOOKS geeft vele van onze tentoonstellingscatalogi uit.
Wienerberger
Wienerberger gelooft in de kracht van keramiek. Door brede, internationale ervaring, laat het bedrijf hun bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven brengen. Bekijk hier de wereld van Wienerberger.
Willaarts en Willaarts
Dit kantoor is gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de taxaties van alle soorten bedrijfsmatig of zakelijk onroerend goed. Bij het verwerven van de opdrachten wordt zorgvuldig gehandeld, zodat verstrengelingen van belangen zoveel mogelijk voorkomen worden. De individuele opdrachten krijgen daardoor meer tijd en aandacht, waardoor de kans op een geslaagde transactie aanzienlijk toeneemt.