Sponsoring

Het Noordbrabants Museum heeft de ambitie zich blijvend te positioneren als een van de belangrijkste Nederlandse musea buiten de Randstad. De steun van onze sponsoren is hierbij essentieel. Alle bijdragen van sponsoren brengen we samen in Het Noordbrabants Museum Fonds dat 100% ten goede komt aan onze ambities: meer spraakmakende tentoonstellingen, restauraties, onderzoeksprojecten en de aankoop van bijzondere en historische objecten. 

Exclusief gebruik van museumlocaties

Wij zijn onze sponsoren bijzonder dankbaar. Daarom geven wij ze het exclusieve recht om gebruik te maken van onze museumlocaties

U kunt als sponsor bijvoorbeeld exclusieve bijeenkomsten organiseren - groot of klein - in de ambiance van één van onze prachtige zalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijzonder onthaal van uw relaties in de Statenzaal? Of van uw bedrijfsnaam op tal van communicatiemiddelen?

Ook kunnnen wij een lezing verzorgen over 'the making of' van een tentoonstelling of een meet & greet met een conservator. Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze leden van de Businessclub, waar u op een informele manier kunt netwerken.

  • Foto bymarjo
  • Foto Adriaan van Dam
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo

Ook bijdragen aan kunst, geschiedenis en cultuur?

Voelt u zich verbonden met het museum en onze bezoekers? Denk dan aan het inzetten van sponsoring van Het Noordbrabants Museum voor profilering en brand activation. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden:

  • Hoofdsponsor;
  • Stersponsor;
  • Co-sponsor;
  • Businessclub.

Bekijk hier een overzicht met onze huidige sponsoren.

Meer weten of een afspraak?

Erna Baeten, hoofd Development
T +31 (0)73-6877 803
E ebaeten@hnbm.nl

Maaike van de Wiel, relatiemanager 
T +31 (0)73-6877 817 
E mvandewiel@hnbm.nl

Liever gebeld worden? Dat kan natuurlijk ook!

Bel mij op

Ja, ik draag graag bij...

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Bekijk ook:

Groei door particuliere en zakelijke steun

Het museum heeft een ANBI-status

100% ten goede aan ambities