100 personen

Rabobankgalerij

Open met zicht op de Paleistuin

Direct naast de Statenzaal vind je de Rabobankgalerij: een moderne hal die de brug vormt tussen de entree van het museum en de entree van het Design Museum Den Bosch. Ook de MuseumBrasserie wandel je via de Rabobankgalerij binnen. De moderne, open ruimte met veel glas vormt een prachtig contrast met de omliggende historische ruimtes.

Mogelijkheden

De Rabobankgalerij leent zich perfect voor een borrel, een chic diner of een informele walking diner. Gebruik de ruimte eventueel in combinatie met de imposante Statenzaal, de Paleistuin, de entreehal van Design Museum Den Bosch of de naastgelegen MuseumBrasserie. De Rabobankgalerij is te gebruiken na sluitingstijd van het museum.

Bierman Henket Architecten tekende voor de gehele restauratie, renovatie en de nieuwbouw van het Museumkwartier in 2012; het ontwerp van de Rabobankgalerij is ook van hen. De lange transparante wand en deuren zorgen voor een fantastisch zicht op de Paleistuin van museum.

Praktische informatie

Grootte 225 m²
Receptie 100 personen
Technische voorzieningen In de Rabobankgalerij is gratis draadloos internet aanwezig en kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking of extra belichting
Bijzonderheden Uitzicht op de Paleistuin
Neem contact op

De kosten voor huur van de Rabobankgalerij zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook