200 personen

Statenzaal

Monumentale kapel met eigentijdse twist

Ons paradepaardje. De Statenzaal is de grootste en meest imposante zaal van Het Noordbrabants Museum. De gigantische glas-in-loodramen, fonkelende kroonluchters, de met sierhout bewerkte zijwanden, de nisjes met gouden beelden en het originele houten plafond; alle details samen maken de zaal imposant en enig in zijn soort. Je kijkt er je ogen uit.

Mogelijkheden

De Statenzaal is standaard voorzien van alle moderne technische voorzieningen en daarmee geschikt voor talloze doeleinden, van (product)presentaties, seminars, symposia en jaarvergaderingen, tot borrels, diners, intieme concerten of modeshows. Oók fijn: bij mooi weer loop je direct vanuit de Statenzaal naar de Patiotuin, voor een lekkere lunch of gezellige borrel.

Praktische informatie

Grootte 207 m²
Theateropstelling 160 personen
Receptie 200 personen
Diner 100 personen
Technische voorzieningen Alle moderne technische voorzieningen zoals een beamer, een dynamisch filmscherm, een microfoon, speakers, ringleiding en draadloos internet
Bijzonderheden Glas-in-loodramen
Neem contact op

De kosten voor huur van de Statenzaal zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook