150 personen

Entreehal Design Museum

Licht en ruimtelijk

Verzot op moderne architectuur en op zoek naar een bijzondere ruimte voor een borrel, feest of diner? De entreehal van Design Museum Den Bosch is zonder aankleding al een blikvanger van jewelste. De ruimte is licht en open en biedt een prachtig uitzicht op de historische binnenstad én op de Paleistuin. Om over de houten ontvangstbalie en gigantische witte trap nog maar te zwijgen. Dé plek voor een onvergetelijk event!

Mogelijkheden

Na sluitingstijd van het museum is de entreehal een prachtige locatie voor een ontvangst, borrel, bedrijfsfeest, concert, walking dinner, diner en zelfs een modeshow. Een witte trap slingert zich in de hal verleidelijk naar bovengelegen tentoonstellingszalen en is een echte blikvanger. Ook de ontvangstbalie valt op door haar moderne ontwerp: een organische vorm opgebouwd uit honderden laagjes hout.

Praktische informatie

Grootte 290 m²
Receptie 150 personen
Diner 75 personen
Technische voorzieningen In de entreehal is gratis draadloos internet aanwezig en kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking of extra belichting
Bijzonderheden Met uitzicht op de Rabobankgalerij en Paleistuin
Neem contact op

De kosten voor huur van de entreehal zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook