50 personen

Gedeputeerdenkamer

Historische grandeur

Vergaderen of dineren in een chic en stijlvol decor doet écht wat voor de arbeidsvitaminen en smaakpapillen. De Gedeputeerdenkamer is zo'n plek. De voormalige vergaderkamer van de Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant is het toppunt van vorstelijkheid. Sfeervol ingericht met een authentiek laat 19de-eeuws interieur, zoals goudkleurig behang, imposante schouw, dito kroonluchter en beeldige plafondschildering. Je vindt de Gedeputeerdenkamer in het Griffiegebouw, naast de MuseumBrasserie.

Mogelijkheden

Vergadering organiseren? Presentatie, workshop of training geven? Op zoek naar een locatie voor een bijzondere lunch of diner? Wees welkom! De Gedeputeerdenkamer heeft een even vorstelijk als eigentijds meubilair en is voorzien van alle moderne faciliteiten die een vergaderzaal nodig heeft.

Praktische informatie

Grootte 54 m²
Theateropstelling 40 personen
Carré 16 personen
U-vorm 20 personen
Receptie 50 personen
Diner 50 personen
Technische voorzieningen In de Gedeputeerdenkamer is gratis draadloos internet aanwezig en kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking of extra belichting
Bijzonderheden Voormalige vergaderkamer van de Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant
Neem contact op

De kosten voor huur van de Gedeputeerdenkamer zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook