200 personen

Jouw event in de Paleistuin!

Groene oase in de stad

Sprookjesachtig, groen en intiem: de Paleistuin is met zijn rode beuk, botanische blikvangers en bronzen beelden van belangrijke Zuid-Nederlandse kunstenaars een van de allermooiste plekken van het museum. Door een subtiele belichting is de Paleistuin ook in de avonduren heel sfeervol. Perfect voor een borrel of concert!

MOGELIJKHEDEN

De Paleistuin is van alle gelegenheden thuis en geschikt voor ontvangst, een borrel, walking dinner of concert. Goed om te weten: de tuin is enkel buiten openingstijden beschikbaar voor verhuur.

OVER DE PALEISTUIN

Onze groene trots stamt uit het begin van de 19de eeuw en is het habitat van een monumentale rode beuk van bijna twee eeuwen oud. De boom is een levend kunstwerk: ieder seizoen ziet-ie er verrassend anders uit. Wist je trouwens dat de nieuwe vleugels van het museum speciaal om de rode beuk heen zijn gebouwd? Tussen de bloemen en planten vind je ook een paar indrukwekkende beelden, gemaakt door belangrijke Zuid-Nederlandse kunstenaars van 1840 tot nu.

Praktische informatie

Receptie 200 personen
Technische voorzieningen In de Paleistuin is gratis draadloos internet aanwezig en kan gezorgd worden voor (audio)visuele versterking of extra belichting
Bijzonderheden In verbinding met het museum
Neem contact op

De kosten voor huur van de Paleistuin zijn geheel afhankelijk van je wensen. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en neem contact op met onze eventmanager Anne Dekker.

evenement@hnbm.nl / +31 (0)73-6877 883

Bekijk ook